What unno do wid de bag dem whe u spend so much [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70379-moneyeyes.gif[/img] fi buy when u get tiyad a dem or dem gawn outa fashion? mi need some ideas [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">so a one degge degge bag u wear till ie pop up? no winta or summa bag? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
yuh ask wah mi do wid mi bag dem. if i spend that much on it I am not going to throw it out. even if is last season or 2 seasons ago mi still wear it. sometimes I will use one bag in the winter and summer. mi more concerned with wah can carry mi laptop and mi agenda, flats, umbrella, and snack fi likklegen if she wid me.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">yeah but u noh mus have arsenal by now ilp?
mi noh have trendy bag but dem a pack up de place too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
mi cyan help it. mi have handbag addiction [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
mi have one room wid a special closet in di house daht jus devoted to handbag [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">how much golf clubs u have rich dawling? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div> jus one set - 14 clubs - ...an mi buy all dem on sale [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">yeah but u noh mus have arsenal by now ilp?
mi noh have trendy bag but dem a pack up de place too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
mi cyan help it. mi have handbag addiction [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
mi have one room wid a special closet in di house daht jus devoted to handbag [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/notworthy.gif[/img] what ilp is to handbags mi is to shoes
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.