dem tek libaty wid de word salon [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
african braiding salon
Re: african braiding salon
inna one storefront whe call a salon but wid nuff kenekelon (sp) pon de floor & ting.. It was recommended by a mocha mom but lawd if mi neva did desperate fi get girlKia done (mi did need it done tonight) mi oooda pass..
Lets just say, we will stick wid ponytails fi a good while [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
or it could be a long time mi noh go inna de hood so figet whe fi expeck [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
*lol* I went to the city almost a month ago to get my hair done. One of my friends decided to accompany me on the trip so that she could get her hair done too. Knowing how 'proper' she is, I told her that she may want to re-consider if she's squeamish. She surpirised me though by actually sitting through the entire process, and even waiting for me to get my hair done after hers had been completed hours ago. I must say that I was extremely impressed.
Hush Kia [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img], you just haven't been there in a while is all [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">inna one storefront whe call a salon but wid nuff kenekelon (sp) pon de floor & ting.. It was recommended by a mocha mom but lawd if mi neva did desperate fi get girlKia done (mi did need it done tonight) mi oooda pass..
Lets just say, we will stick wid ponytails fi a good while [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
or it could be a long time mi noh go inna de hood so figet whe fi expeck [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif[/img] </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body"> nuff kenekelon (sp) pon de floor & ting.. It </div></div>
Please what name soh???
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaManTief</div><div class="ubbcode-body">Please what name soh??? </div></div>
A di Kanekolan braid dem she tawking 'bout. You know, di hair they take to make di braids an wigs an weave an ting...
me did a wanda a wha name so to, tink it was someting to do wid de floors, forgive me, de braiding ting me no do,
one long long long time ago, me did try it, and massie gad, 2-day lata me go a one next salon and mek dem tek it out.....never ever ever again~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">me did a wanda a wha name so to, tink it was someting to do wid de floors, forgive me, de braiding ting me no do,
one long long long time ago, me did try it, and massie gad, 2-day lata me go a one next salon and mek dem tek it out.....never ever ever again~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] </div></div>Me an you both, although I managed to kip mine in for a bit longer [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] only because mi did sick an inna hawspital fi a week an could'nt tek it out there [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] an mi fine out seh mi allergic to di plastic/fake hair [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] a my hair dem did braid, maassie faadda me never do no extentions, a dehso me wudda probbably go madddd~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
btw, me feget fe add, dat was a very expensive lesson, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
Silent River, ILP and Zed
no badda wid ie.. lawd mi neva see a place a business so cruff up cruff up and people go deh all de while fi get dem head done.. lawd mi haffi rethink bout dese mocha moms whe love de place deh eno! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
Dem have a likkle place round a side whe dem have one pot pon de electric stove sittin and ie deh pon de floor -- nat even a table
and people walk past it fi go to de bathroom .... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
if mi did see it before dem did stawt pon ar hair mi ooda leff [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ephra</div><div class="ubbcode-body">*lol* I went to the city almost a month ago to get my hair done. One of my friends decided to accompany me on the trip so that she could get her hair done too. Knowing how 'proper' she is, I told her that she may want to re-consider if she's squeamish. She surpirised me though by actually sitting through the entire process, and even waiting for me to get my hair done after hers had been completed hours ago. I must say that I was extremely impressed.
Hush Kia [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-hugs.gif[/img], you just haven't been there in a while is all [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] </div></div>
I put on mi brave face but u could see girlKia face a bringle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] btw mi did fine a place & get mi bootleg movie dem.. so dem get beemovie and mi get american gangsta doah [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.