<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Quote:</div><div class="ubbcode-body">esp if u no well batty endowed </div></div>
wouldnt have a clue [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
i always just go and try on different different brands, until me find that work.
cant say i have a favourite...like Ole Navy, never tried apple bottom ting..it just sound a way [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sistagirl</div><div class="ubbcode-body">Are they good for flat batty or round batty? </div></div>
Well that means they are good for round batty if you have round batty and like dem. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] cool. I will try some DKNY.
I doan have a fave brand of jeans. Whatever can pass my thighs and go ova my bottom is de best ting..wedda it cost $14.99 or $140.99 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70384-praying.gif[/img]
I can't do nuttin but stretch... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] mi batty roun roun roun. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sistagirl</div><div class="ubbcode-body">Well that means they are good for round batty if you have round batty and like dem. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] cool. I will try some DKNY. </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: sistagirl</div><div class="ubbcode-body">I can't do nuttin but stretch... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img] mi batty roun roun roun. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
why do they SUCK? </div></div>Because dem doan fit mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
Cum to think of it Express and Guess stretch denim look good pon mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Mi cyaan do nutten wid Old Navy/Gap
Mi did tink seh big head jlo woodan cum wid some jeans weh mi can wear but big disappointment. Mi nuh try none beyonce ting fi know weh dereon jeans a gwaan wid.
Neva try babyphat before.
Applebottoms is aight
the brazilian jeans dem are nice too but moas a dem look cheap a way an suck on too much...dat a more fi clubbin dan fe wear go work
Thats what I thought Z. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
I have never tried on all of those you name because I don't want the let down. I am tall and I have a big batty and jeans are way too hard to fit so I just switch the 7 or so pairs that I have and that suffices just fine.
But now when I see those you name I will be so curious that I will try them on now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
If I develop low self esteem, I'm blaming you. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.