unnu evah haffi cut unnu knee high boots yet ? cause dem too long ?
boot question
Re: boot question
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">unnu evah haffi cut unnu knee high boots yet ? cause dem too long ? </div></div>
here is my boot story.
i went to the nine west warehouse. they had the perfect pair of flat boots in leather. except it had the yaar dee matey rabbit fur on the knee. yes. mi tek ie goh to mi shoemaker and ask him to cut off the fakkakta fur and hem it over and it's now a normal wearable boot.
i also spotted the perfect pair of brown suede pointy toe boots, but dem have di rahtid buccanneer betty fold over crap at the knee. so, i will buy those tomorrow (hope mi get mi bonus) and have them adjusted as well.
so de calf high would fit u at the knee?
mek u try go round chinatown and look fi boot ova deh.. nuff shawt ooman dress wid boot dung deh?If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">so de calf high would fit u at the knee?
mek u try go round chinatown and look fi boot ova deh.. nuff shawt ooman dress wid boot dung deh? </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] no mi nuh see nuh calf one weh look good and hit mi weh mi want it hit
dwl @ china town
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SueSumba</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">unnu evah haffi cut unnu knee high boots yet ? cause dem too long ? </div></div>
here is my boot story.
i went to the nine west warehouse. they had the perfect pair of flat boots in leather. except it had the yaar dee matey rabbit fur on the knee. yes. mi tek ie goh to mi shoemaker and ask him to cut off the fakkakta fur and hem it over and it's now a normal wearable boot.
i also spotted the perfect pair of brown suede pointy toe boots, but dem have di rahtid buccanneer betty fold over crap at the knee. so, i will buy those tomorrow (hope mi get mi bonus) and have them adjusted as well. </div></div>
Sue yuh killing me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
mi find one shoemaker near weh mi live him seh dem can cut it
by the way a who tell dem seh dem nubaddy want dem fawt fold over boot dem ? dwl @ buccanneer i hate them
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">by the way a who tell dem seh dem nubaddy want dem fawt fold over boot dem ? dwl @ buccanneer i hate them </div></div>
it's the style. years ago i used to wear my pants in my jeans like jane fonda in that movie with robert redford where they rescued the horse. it's kinda like a subdued hooker look. now everybatty is doing it. that's why dem have all this flacking buccanneer influence [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
yu need to find a new shoemaker. no offense to asian people or those of chinese descent, but i ALWAYS have a chinese shoe man, they do a great job and they're cheaper if you don't go to one that works for a mall or a chain like moneysworth and best.
mi personally did like teh old italian shoe maker but dem close down im shap fi mek place fi a tiffanys [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi personally did like teh old italian shoe maker </div></div>
dem get boasy and stawt call dem self "cobbler" aanna chawge people $$$$$$$ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] fayba fawt. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]