Re: High-Waisted Pants
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">mi nuh know bout de fuss pic - but mi like de secan wan...
This is a trend I can def. get behind - neva get into de skinny leg sitten </div></div>Mi a try fine one similar to whe mi buy. The top part a de waist is corsetted like roun mi torso. when mi put it on mi really fayva hourglass [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
NIce [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] not that u needed any help...
mi haffe go look into mi favrit stores and see what they gots. </div></div> Thanks. Bebe and Bloomies have some nice ones..outta my price range dowe. Anyting mi a buy at dis time a de year hafi deh pon sale [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">mi nuh know bout de fuss pic - but mi like de secan wan...
This is a trend I can def. get behind - neva get into de skinny leg sitten </div></div>Mi a try fine one similar to whe mi buy. The top part a de waist is corsetted like roun mi torso. when mi put it on mi really fayva hourglass [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] </div></div>
NIce [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] not that u needed any help...
mi haffe go look into mi favrit stores and see what they gots. </div></div> Thanks. Bebe and Bloomies have some nice ones..outta my price range dowe. Anyting mi a buy at dis time a de year hafi deh pon sale [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]