Lord ave is mercy fi mi wan is Vivid by Liz Claiborne now dat deh perfume duh wandas fi mi not fi everybody else for mi smell ie pan some peeple an it smell horrible but fi mi it is very soft pretty and seductive. Sad ting dem nuh sell it nuh more inan macy's since macy's tink dutty burberry nuh smell like stale gasoline. MI haffi wait fi smaddy who a guh new yawk figuh 28 street guh buy ie fi mi. Mi have 1/2 bokkle leff ah gues mi gwine haffi mek a new yawk trip soon.
Mi did test out Gucci Envy pon de airplane and a next perfume weh mi cyaan memba right now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LadyZ</div><div class="ubbcode-body">Mi did test out Gucci Envy pon de airplane and a next perfume weh mi cyaan memba right now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]
gwaan chroo MK, u a taak bout some really nice ones, esp de Salvatore someting,
KC Black, Alfred Sung, one of my old favs is Tuscany, Prada makes some really nice ones too, Burberry (ok), Kate Spade, Blvgari, Zee, dem really make some pretty bokkle fe u dresser, if u waan dat
me agree to wid u MK, perfume a no fe dresser again, dat ole now~~
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">
</div></div>poor me neva know it was in style before.
De way how mi did seet set up look wikkid . anyways, mi naw expeck unu fi gimi thumbs up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] MK, memba when Avon did a lick and every ooman use to have dem pan dem dressah~~ especially de one wid de big rhinestone pan de top, a tink a Topaz da one deh, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
lol Zee, a guess dat a did before ur time, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SistaCtry</div><div class="ubbcode-body">[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] MK, memba when Avon did a lick and every ooman use to have dem pan dem dressah~~ especially de one wid de big rhinestone pan de top, a tink a Topaz da one deh, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
lol Zee, a guess dat a did before ur time, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] </div></div>
no sah Ctry naahven di Topaz memba Candid. Woieeeeee
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.