how much of us support the local fashion industry? mi naw talk seh we have a cooyah t-shirt and a la pluma negra one and das it mi mean we have a skirt from keneea, a dress from camesha, a slippers from bridget, a swimsuit from mushroom, a pants from carlton brown, a shirt from mutamba.....anybody?
raise u hand
ok not all at once now!
the list of Jamaican designers is long and lengthy ee same ting mi kno...so mi waah kno if u kno bout dem and actually a support dem caw mi tired fi hear di new one dem bawl seh we preffa farrin tings...
off the top of ma head there is
mosiah
mutamba
mushroom
neahlise (sp)
poshe by camesha powell
keneea linton
cartlon brown
bill edwards
bridget sandals
barry moncriefe
uzuri
lubica
biggy
cooyah
arite mi brain lock off now...but u get the pic, add urs and tell me how unno rate dem and who unno actually wear aredi if none.
raise u hand
ok not all at once now!
the list of Jamaican designers is long and lengthy ee same ting mi kno...so mi waah kno if u kno bout dem and actually a support dem caw mi tired fi hear di new one dem bawl seh we preffa farrin tings...
off the top of ma head there is
mosiah
mutamba
mushroom
neahlise (sp)
poshe by camesha powell
keneea linton
cartlon brown
bill edwards
bridget sandals
barry moncriefe
uzuri
lubica
biggy
cooyah
arite mi brain lock off now...but u get the pic, add urs and tell me how unno rate dem and who unno actually wear aredi if none.