stuff, wear it, and den return it, knowing full well, dem was just "borrowing" it fe a fe hours..
people who buy
Re: people who buy
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: 7777</div><div class="ubbcode-body">stuff, wear it, and den return it, knowing full well, dem was just "borrowing" it fe a fe hours.. </div></div>
i had a sales lady in Lord & Taylor in Manhattan "give me pointers" <------- her words, on how to wear a dress I bought there for a party and the return it if i "wanted" to do that. i know the "pointers" was because she thought i couldnt afford it.
mi juss laugh ahn tell har mi nuh know wah kinna smaddy she knows, but mi nuh into daht. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img]
Lawd mi know dat coulda nevah work wid me [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] yu know how many formal dress mi have pack up inna mi spare closet....wore once an can't even give dem away [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] because every single one a dem get mash up at di event [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
anyone of unno notice how dis topic quiet...
a kinda suspect dat the ones who havent already joined in are the real <s>culprits</s> ginnels.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
but seriously doe, me hear seh, some of dem wear underarm pads noh fe soil up de dresses/clothes, n just tek it right back after the event..
U know of course, is only "borrowing" dem wayna borrow it.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif[/img]
7777 mi sure nuff people do it an get away wid it, but no sah mi coulda neva....haffie careful wid everyting, noh sweat, noh spill, Lawd an di way di ooman dem mi know love hug up people wid dem whole heap a war paint [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
There was one episode on The King Of Queens, the husband was fussing at his wife cause she was buying too many clothes for her office. Some one told her how to wear it and take the things back. Of course after a while it back fired, she had to work and couldn't take one pair of expensive shoes back to work she convinced Doug to take them back that was the last day to be excepted. She told him to just ask for a size 7 1/2.
Well Doug tried to exchange them the people started talking French back and forth. The salesman told him it was a 7 1/2. He started to get scared, scooped them up and ran out the door with them. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Then they were at her boss's big event where she wore this expensive something. He had a baby and was insisting that she hold it, the baby was getting ready to throw up on her Doug rushed in like he was playing football and grabbed the baby. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Not sure about the point in this. Mi nuh wear and return..if a one time sitten den mi wi buy it, wear it and give it weh.
Yuh hafi go troo too much nowadays fi return tings...when place like Target start put twice a year limit pon returns yuh know say it gaan bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
So all dem weh a buy an return betta do like ppl weh mi know: [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img].... [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">when place like Target start put twice a year limit pon returns yuh know say it gaan bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]</div></div>
when dem start daht?
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Juss_ILP</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">when place like Target start put twice a year limit pon returns yuh know say it gaan bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]</div></div>
when dem start daht? </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] Sometime this year, I bought the little one a game and a big batch of batteries. "not knowing he had some at the house" I also bought a shower curtain for my husband's bathroom. I took the batteries back and bought something in place of that. Couple weeks later I showed husband the curtains and he didn't like it so I tried taking it back. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Of course I couldn't find the receipt and this horse faced girl told me they couldn't take it back because I had used my 2 limit thing without a reciept. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Blastid liar cause I had the reciept the other time. My friend ended up just taking the curtain and sending it to JA.
If you lose your receipt, you can only return it 2 times in one year. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] Sometime this year, I bought the little one a game and a big batch of batteries. "not knowing he had some at the house" I also bought a shower curtain for my husband's bathroom. I took the batteries back and bought something in place of that. Couple weeks later I showed husband the curtains and he didn't like it so I tried taking it back. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]
Of course I couldn't find the receipt and this horse faced girl told me they couldn't take it back because I had used my 2 limit thing without a reciept. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] Blastid liar cause I had the reciept the other time. My friend ended up just taking the curtain and sending it to JA.
If you lose your receipt, you can only return it 2 times in one year. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] </div></div>
what a ting.
as mi always have my receipt in di event mi haffi return sumting, dem wouldan haffi impose daht deh rule on me.
I usually keep the reciept somewhere in my purse, of course when you havvvvvvvvvvvvveeeeeeeee to take something back I can never find the blastid thing. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad2.gif[/img]
It's been in effect before this year cause I found out about it last year. Mi try return one gift mi get cause 2 ppl got me the same thing, so mi neva have any receipt. De ppl dem did hafi tek mi license, and all sort a information an mi hafi sign dis an dat \0/ mi seh lawd...an is credit dem gimi towards another purchase, wasnt even getting cash an dem a gwaan so [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]