<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">ahm so she wear de thong one a 1/3 rotation cause is dat time a de month or wat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] </div></div>
I don"t wear those nasty things. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/vomit.gif[/img]
ohh..lawd..me juss lissen to dis likkle gal a chat bout uggs fe one hour..which kind she have...which fren's she love..who a lie seh dem have tree..which wan she want..which one gonna be collecta items pan ebay [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img]
me couldn't help it awfta a while..me seh "ohhh GAWWD" unda me breath..apparently everyone round me felt de same way [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
me wouldn't be caught dead eena dat dress ova pants ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]..an was dat in bout 3 yrs ago [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">me wouldn't be caught dead eena dat dress ova pants ting [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]..an was dat in bout 3 yrs ago [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img] </div></div>
dat a noh pickney sitten? when de dress too short inna winter u pair it wid a pants [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
Eyelash extensions, my boss got some and complained the whole time about them poking her in the eyes as well as hard and feeling miserable. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: HONEYB85</div><div class="ubbcode-body">not wearing a bra [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] why do people feel that its ok in the summer, i see so many just out shopping, when they a certain size they need support!
all in a church [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]...pon di choir [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]... ina wha white satin blouse [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]..an yu is a very healthy lady [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]...an dem put yu in di front of di choir [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]..unda di brightest light [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img]..
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.