Re: Trends you wouldn't be caught dead in
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">I rock 'em for 'big' events. But is hell when mi ready fi tek dem off dowe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LusciousJ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">
Eyelash extensions, my boss got some and complained the whole time about them poking her in the eyes as well as hard and feeling miserable. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
i agree wit dat. i can not do the fake lashes. my co-worker has the ones with glitter on them! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div> </div></div>
wan time mi try dem an en up ah pyaase dem pan mi cheeks... \o/
fuss an laas. </div></div>
u jus gotta get someone to put them on proppa man
i dont like skirt and tights, esp jeans skirt...dat look like pickney sumtin to me
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: natJazz</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">I rock 'em for 'big' events. But is hell when mi ready fi tek dem off dowe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LusciousJ</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Boopie2</div><div class="ubbcode-body">

Eyelash extensions, my boss got some and complained the whole time about them poking her in the eyes as well as hard and feeling miserable. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
i agree wit dat. i can not do the fake lashes. my co-worker has the ones with glitter on them! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div> </div></div>
wan time mi try dem an en up ah pyaase dem pan mi cheeks... \o/
fuss an laas. </div></div>
u jus gotta get someone to put them on proppa man
i dont like skirt and tights, esp jeans skirt...dat look like pickney sumtin to me