Afro is hot again...wha nite me goat..an me tink a de same woman keep walking pass me all nite..wid dis kinda streaky afro hairstyle...turns outta a bunch a sistas had the same hairstyle up een deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
so it look like a variation on
Re: so it look like a variation on
maybe it's just the palce or night yuh go. special event or sumthing.
one ting mi notice, especially int he airport in miami and kingston...nuff ladies had this diana ross type hairstyle. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]it did look good pon dem dowe but mi cooden rock nutten liek dat wid fimi farrid [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img]
So do it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">I think I would look HOTT! inna wan afro... </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">So do it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">I think I would look HOTT! inna wan afro... </div></div> </div></div>
dweet.. dweet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img] try a wig fuss doe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
What did I say bout her?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] dem deh is de closest mi could come to the hairstyle mi talkin bout.
It don't come pon de face none tall dowe..it all goes back. Kinda like a blowout 'fro; an it long dung to mid back maybe. Mi wish mi coodan wear a style like it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body">leff Ms. Diva alone ya [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">So do it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jazz</div><div class="ubbcode-body">I think I would look HOTT! inna wan afro... </div></div> </div></div>
dweet.. dweet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/dance01.gif[/img] try a wig fuss doe [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
If mi fine ah criss criss afro wig I would try it - but moastly I see them in gag stores etc. for costume parties etc.
No, mi did juss unsure. If mi was laughin mi woodan [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Jaded</div><div class="ubbcode-body"> [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] <------dis above de second pics...me tink yu was laffing awfta har..not to say I haven't [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whistle.gif[/img] </div></div>