<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">an judging by ur avatar, i can see say yuh inna de tight foot pants ting to [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] woieeeeeeeeeeeeeeeeeeee mi madda. mi nevah even did notice rich and him tight foot pants [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
Z yuh know the popular one weh wear him hair inna 2 ponytail afropuff ? a him .
mi nuh know wah him name </div></div>not sure who u a chat?? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img]the most popular one out deh now is ding dong but dem have some nedda ones dem weh a share de limelight to
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Cyaan watch de vid but is ding dong u a talk? </div></div>
Mi mad fi poas a pic a mi fren, but mi know say him wi trace mi good an propa...hima a one a dem gyally man weh luv trace like dem a ooman. remine mi of a few on this board. LOL
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Newtral</div><div class="ubbcode-body">[I have one straight leg jeans in my wardrobe,I bought it at christmas,...and everytime I wear it women naw stop complimenting me,..especially when I dress it up with my boots on the outside,..cos I`m different that way..aight. </div></div>[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] Mi a dead jus picturing it. So yuh wear ur boots ova yh pants like de ooman style?? an annuh de military yuh inna [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
po ting (((neut)))
if de str8 leg pants yh talkin bout is de kine weh mi a tink den that is fine...it still loose pon de body but it ain't saggin, baggy or suck on.
mi si sitten very wrong wid man weh inna pants weh tight from him waist str8 dung to him ankle [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70400-talktohand.gif[/img] nuhbaddi cyaan tell mi dat a style..wuss fi a place like jamaica weh luv bun b man [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] </div></div>
Lol no man not the boots like how women wear them,I have these rugged ankle boots similar to what you would see a soldier wears,but i wear them all loose with the laces undone and the tongue hanging out.
The jeans you describe are just about the size of it,loose up top but just a slight taper down the leg,I dont wear anything down below that clings,or show off the family jewels.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.