SPOILERS - Project Runway
Re: SPOILERS - Project Runway
I didn't click it cause I want to watch it when it airs. Of course your poll gives away who the top four is [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] but the four is who I assumed would make it to the finals so is ok.
S pea [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
a couple of the collections are not really cohesive as the judges woulda seh..about 2 a dem nuh flow from piece to piece. mi woulda wear the dress wid the face pan it. where mi nuh know. mi nah post it yet cause mi nuh waan spoil it fah seemi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
a seemi fault caw di tread clearly seh spoilers [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
yeah, mi agree wid u gen. di line dem range from homesewn to over di top. but yeah mi see a few weh cuda wear.
smaddy have a few pieces weh look like dem was inspired by a fowl. not cute.
no you did not seh the smaddy line inspired by fowl [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
lawd mi bellybattam
some ah dem tings nuh fit fi wear fi put out di trash let alone wear pon runway.
but mi juss see one outfit daht mi would rock daht fi real [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
is ah shame mi neva watch di show...
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">no you did not seh the smaddy line inspired by fowl [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-bawlout.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
lawd mi bellybattam </div></div>