bring it on [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] time fi a haircut [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
short hair styles for spring & summer
Re: short hair styles for spring & summer
trim the side and shave the back and have the other side long.
That's the next look I'm going for [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]probably in couple weeks since my perm is due next month
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">too long for you. perfect for me.
jus shave it off an done nuh </div></div>
mi noh wan look lebanese..
u gwine help mi find a style or wah? mi ready fi chap off de hair now [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">which one? she delete de pic? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
the one dem weh you post. nuh the same smaddy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] mi can still see dem. the fuss one yuh did post couple weeks ago, the side hair was too long mi couldn't get weh wid dat at mi job. but this one can work [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
this one when mi guh salon mi out inna 15 mins [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] and since mi hair everlasting straight might as well
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">something like this I AIN'T going blonde [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
that's just how short I wear my hair.... since I got it trimmed today, hair is **barely** there.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: B_P</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">too long.. mi was thinking shorter </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img] poas some pics
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Freaky_Gen</div><div class="ubbcode-body">this one when mi guh salon mi out inna 15 mins [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70365-flirt.gif[/img] and since mi hair everlasting straight might as well
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">something like this I AIN'T going blonde [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
</div></div> </div></div>
if a short mi a think like dis
den if mi ketch mi fraid [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img]
den mi can wear it like this fi work (wid less hair fling all bout)
and this fi the res a de time