Re: so mi use di shampoo dat astronauts use fi wash mi locs
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">an mi love it...u pour it ovah u hair n rub into a lather...wen u ha it fully lathered den u tek a towel an towel dry..it is fab an smells lovely..di ongle ting is dat all like my head a hair tek di whole bakkle an it is not cheap..but it is worth not having di pain a neck from all dat hair saturated wid water </div></div>
i saw that in the store too (mi did figet a wha) I offered to get it for mi madda (cause she have bruk arm and cyan wash her hair too good)..
thanks for the reviews [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">an mi love it...u pour it ovah u hair n rub into a lather...wen u ha it fully lathered den u tek a towel an towel dry..it is fab an smells lovely..di ongle ting is dat all like my head a hair tek di whole bakkle an it is not cheap..but it is worth not having di pain a neck from all dat hair saturated wid water </div></div>
i saw that in the store too (mi did figet a wha) I offered to get it for mi madda (cause she have bruk arm and cyan wash her hair too good)..
thanks for the reviews [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]