<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Bizi</div><div class="ubbcode-body">Add a couple more inches on the hell a dat fuss one and [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] </div></div>
afta mi nah try shift mi womb. Mi have wan man fi dat [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: MrsMarieK</div><div class="ubbcode-body"> a chroo I have this sitting at my desk for a week now. Mi a guh carry it home tonight. Di oddas mi a guh carry home one by one fi mek space fi di 3 weh a come
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">MPY...how coems yu nuh mek we see di twinsicles dem??? How unoo doing? </div></div>
Skelly, we doing awright...dem still nah sleep chroo di night plus dem deh pan different skedule chroo di hole night. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img]
Mi had to read yuh poas twice because di first time mi read it a nuh twinsicles mi si. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
Ah so much shoes yuh hav MMK, whey she haffi sey bag a shoes? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70392-silly.gif[/img] </div></div>
[img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/nahtalktoyuh.gif[/img] mi nuh like unnuh ennuh. Suh wah iff mi have 7 pair siddung a wuk nuh guh home yet </div></div>
Well not really. What happens is dat dem are rewards everytime something good happen mi buy shoes, e.g. get a promotion, pass wan test, duh sitten nice fi smaddy (an dat doan happen awftin) or simply having a good day, rahtid mi will buy shoes juss cause di sun a shine
Den when it rain mi buy shoes juss cause it a rain.
the three last week all have purposes. I need a pair of red shoes [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] the black ones were cute and you can never have enough black shoes and last Thursday I felt good so I decided to buy another pair of black shoes.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">MPY...how coems yu nuh mek we see di twinsicles dem??? How unoo doing? </div></div>
Skelly, we doing awright...dem still nah sleep chroo di night plus dem deh pan different skedule chroo di hole night. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70394-sleeping.gif[/img]
Mi had to read yuh poas twice because di first time mi read it a nuh twinsicles mi si. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: May_Pen_Yout</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Skelly</div><div class="ubbcode-body">MPY...how coems yu nuh mek we see di twinsicles dem??? How unoo doing? </div></div>
Mi had to read yuh poas twice because di first time mi read it a nuh twinsicles mi si. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.