it can get wet, u can blow dry it, use the hot iron to it, etc.
more versatile.
the synthetic one..u stuck wid whatever style u buy it in. but at least u nuh hafi worry bout primpin an ting..jus fling it on, comb it out an u good to go.
mi wooden buy it online unless is a particular style mi wear before an KNOW say it fit mi. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] it might look good pon de mannequin an different on u.
Jazz, de one me was sporting saturday me pay $29 fah, and is synthetic,
me see one human hair wig in the store fe $149.00 no lie~~
dem nice to, cause it last forever, the synthetic one only last fe a while,
buy one dat you can pull out the front of your hair, and brush it over the beginning of the wig, [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] dat we mek it look real, and no baddie cant tell whey your start and where de wig start, even after u tell smaddy say a wig...and u can buy wet or straight!!
a nuff a dem me have now~~ wet n straight! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
and NO smaddy ask if it no hot....no, its breathable, why should it be hot, no man! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
yeh...supposed to be custom made..measure yuh head an ting..
dunno if i could deal wid gluin up my forehead...an mi si one messed up pic of beyonce's lace glu gone bad [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
doan waan dat happen to mi nonetall [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img] mi cooden tek de shame an embarassment, wuss like how mi gwaan like mi too hot [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] BOAL
no no no.....anyting bout no glue no good, dem a mess wid de real hair, and dat not kosher~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
put on the half a wig and comb ur hair in the front, and u gone clear...esp if me waan wear me beloved wet and go when me ready, naaaa~~
me we gwaan rock me half wig dem~~ [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
or even de whole a one dem, wid a bando, and me gone clear~~
mi need one a dem wig deh fi change up di mood sometimes wid Mr. Kurlie [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.