Anybody here swears by it? I used to use alot of Afro hair care products, after a while dem nuh do nutten fi yu...mi switch to Garnier recently and man mi hair feel orgasmically soft and bouncy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
Garnier Fructis
Re: Garnier Fructis
mi use the conditioner pan likklegen and it feel good [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img]
mi change up conditioners in my quest fi find the best one, so far mi liking this one.
mi nuh know how it feel pan mi head cause a long time mi nuh wash mi hair miself
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Hot_Puss</div><div class="ubbcode-body">Anybody here swears by it? I used to use alot of Afro hair care products, after a while dem nuh do nutten fi yu...mi switch to Garnier recently and man mi hair feel orgasmically soft and bouncy [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70377-loveeyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] </div></div>
mi read some where that nuff of them "afro" something deh nah do nothing for our hair
mi use it pon girlKia hair. mi just stick wid kiehls leff in conditioner fi mi cause dat works perfectly..
speaking of hair products.. de hairdressa tell mi seh mi noh fi spritz girlKia hair wid wata so mi can comb it out easy but mi supposed fi use hair oil.. but dont dat mek de hair greasy? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img]If you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi use it pon girlKia hair. mi just stick wid kiehls leff in conditioner fi mi cause dat works perfectly..
speaking of hair products.. de hairdressa tell mi seh mi noh fi spritz girlKia hair wid wata so mi can comb it out easy but mi supposed fi use hair oil.. but dont dat mek de hair greasy? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
Kia I think she mean you should not comp her hair wet as that will make it break.
I comb my hair wet always though [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] try the infusium spray it detangles very very well [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kia</div><div class="ubbcode-body">mi use it pon girlKia hair. mi just stick wid kiehls leff in conditioner fi mi cause dat works perfectly..
speaking of hair products.. de hairdressa tell mi seh mi noh fi spritz girlKia hair wid wata so mi can comb it out easy but mi supposed fi use hair oil.. but dont dat mek de hair greasy? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/confused.gif[/img] </div></div>
Kia I think she mean you should not comp her hair wet as that will make it break.
I comb my hair wet always though [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif[/img] try the infusium spray it detangles very very well [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70371-jump.gif[/img] </div></div>
girlKia hair is curly if I comb it when dry it trashy .. if I comb it wet there are no issues cause it fall straight..
hair oil neva wuk fi mi so ie nah work fi ar eidaIf you don't fight for what you deserve, you deserve what you get.
kia use any detangler that does not have alcohol, and will tame the frizzies.
right now mi use the motions after every wash (nuh know if alcohol in deh enoh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] ) fi condition and detangle but mi mek sure seh the hair always wet
then mi use pantene sometimes fi defrizz the ends if mi feel like it -never mihd the pantene mi juss see seh dem discontinue it \0/
what kind hair oil she recommending?
in this dry place that i now live i have to have some form of moisture in my hair ... and the oil wasnt doing it for me ... i use either a leave in conditioner or a little bit of water and my hair has been behaving itself for the past few weeks.