Rat Piss Short Film - for all you cancer stick smokers
J-Kid...you are clearly very bright and you know a ton about cars and IT. So, how come you're so gross sometimes. No I haven't watched the film and I am not going to but the title.
Okay I think I have more to share in answer to Blugiant's question.
Yuh hav ah tendancy fi jump tuh conclusions. Dis time wid out any facts tuh back it. Is dat di usual Christian self-righteous ting mi hearing, or no? Watch di flim, den wi can talk.
By di way yuh putting serious limits pan mi. Mi knowledge goes far beyond cars and IT.
J-Kid...you are clearly very bright and you know a ton about cars and IT. So, how come you're so gross sometimes. No I haven't watched the film and I am not going to but the title
Originally posted by j-kid View PostYuh hav ah tendancy fi jump tuh conclusions. Dis time wid out any facts tuh back it. Is dat di usual Christian self-righteous ting mi hearing, or no? Watch di flim, den wi can talk.
By di way yuh putting serious limits pan mi. Mi knowledge goes far beyond cars and IT.
......dwl.....so let me get this right Tropicana....you're not going to watch the film because of the title?......Last edited by RasDivine; 01-24-2014, 06:02 PM.