<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: TanyaZeen</div><div class="ubbcode-body">what color should the corsage be? </div></div>
corsages are so 1980's.
2000 pickney nu carry dem again. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bubble.gif[/img]
nope.
dem might get di limo, but di new style is to rent a car ahn drive.
dem may have dinner before, but di new style is to eat di likkle hors d'ivers at the Prom den go to breakfast after it done.
dem go to di prom...tek di pictras.
dance (if smaddy can call it daht).
den it done...they go to the beach (the kids around here) or meet at an amusement park the next day.
oh...mi almost figget...dem rent hotel room fi di night too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_Again</div><div class="ubbcode-body">nope.
dem might get di limo, but di new style is to rent a car ahn drive.
dem may have dinner before, but di new style is to eat di likkle hors d'ivers at the Prom den go to breakfast after it done.
dem go to di prom...tek di pictras.
dance (if smaddy can call it daht).
den it done...they go to the beach (the kids around here) or meet at an amusement park the next day.
oh...mi almost figget...dem rent hotel room fi di night too [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70390-shhh.gif[/img] </div></div>
Ahhhhhh but memba seh a di force ripe merican pickney dem you a talk bout [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] dese is some deestant smallish city kids. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
an it sound like dem really into di whole "old school idea of di prom"
an dem can't gt no hotel room in dis city, all di hotel dem black list dem. dem lover mash up people place too much
who seh dese pickeny weh mi teach can rent hotel room?
is dem parents rent di room fi dem.
then wi haffi lissen how much story bout how dem mash dung di room and hotel haffi call police. parent seh dem nu responsible cah dem lef di pichney in deh ahn is smaddy else pickney really mash dung di room. parent get arrested cah dem stock di room wid how much alcohol...blah, blah, blah. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
mi wont even go into how much ah di gyal pickney come back in september wid belly from prom night. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ILP_Again</div><div class="ubbcode-body">who seh dese pickeny weh mi teach can rent hotel room?
is dem parents rent di room fi dem.
then wi haffi lissen how much story bout how dem mash dung di room and hotel haffi call police. parent seh dem nu responsible cah dem lef di pichney in deh ahn is smaddy else pickney really mash dung di room. parent get arrested cah dem stock di room wid how much alcohol...blah, blah, blah. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
mi wont even go into how much ah di gyal pickney come back in september wid belly from prom night. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70374-lipsrsealed.gif[/img] </div></div>
Mi dear mi used to work at a hotel an wi did learn di hard way [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/frown.gif[/img] but when is prom season yu juss haffie extra careful an as wi si dem a come in di door wi turn dem back [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] all when di parents rent di room an dem already have di key, wi juss sen security fi pack up dem tings an show dem di door. mi naw ramp wid none a dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
This lady at work brought in her grandson prom picture from last weekend and him date have on gater. I asked her why was she wearing one she says the guys gets to take it off before the ehmm. I was so floored.
My son prom is this weekend, it's six of them and their dates renting a limo. They going to dinner first then the prom then the limo take them home.
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Ms Exced</div><div class="ubbcode-body">This lady at work brought in her grandson prom picture from last weekend and him date have on gater. I asked her why was she wearing one she says the guys gets to take it off before the ehmm. I was so floored. </div></div>
mi juss ask dis mother dis sed mawnin, daht if she a do all dis fi prom wah har daughter wedding gwine look like. di ooman ah chat bout limo, designer dress fram vera wang ahn how much fitting dem have up a NYC, hotel suite at westin, she all mek up tshirt and buy advertising space fi promote har daughter as prom queen [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/whatever.gif[/img]
me'd a ask har how much money she puddung if pay the lili gyal college education ? or if a burger king the girl gwine work [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] when she leff school
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.