mi wake up dis mawning,and mi memory went to a looong time pass,soh mi will tell de story.
when mi use to smoke,an mi did young an vibrant DWL,mi went to Ja.on vacation,de day mi reach,mi Aunty say weh have wan garden party fi go to, arite, weh dress up an gaan,now mi tek out mi cigarette an light it up,an all de upper crust Ja ladies look dung pon mi,mi feel soh bad,but weh did deh out side soh mi smoke. when evening come,mi see dem start fi light up,mi say to mi aunty wah a gwaan,she say tek a deep breath,mi goh but wait,wah,a nuh cigarette,is spliff wrap like cigarette,lawd mi a tell yu.DWL
Anyway, mi had dis fi eat, fi di first time at dat garden party,an seen mi neva mek it in about 5 years mi a goh mek it today an mi want fi share it wid unno
Sweet & Sour Beef Balls
1 lb groung beef
1 egg
1 tablespoon corn starch
1 teaspoon salt
1/4 chopped onion
1/2 teaspoon black pepper
oil for frying
Sauce
3 table spoon cornstarch
2 tablespoon soya sauce
2 large green pepper cut into 1 inch.squares
1 cup pineapple juice
3 tablespoon vinegar
1 cup pineaple bits
1/2 cup sugar
6 tablespoon water
mix the beef,egg,cornstarch,salt,blackpepper an onion together,form small balls,brown in oil,over low heat. remove.mix ornstarch,soya sauce,vinegar,water and sugar,cook in a medium size pot until thicken,stirring constantly,add meat balls,pine apple and green pepper.heat through.
for a spin on this,i use some Ja.strawberry Syrup to give it that red colour,i would use less sugar then,also you can make the balls way in advance,for unexpected company they freeze well.
enjoy your Sunday
------------------
Jah and I one love. My mind not only wanders, it sometime leaves completely.
when mi use to smoke,an mi did young an vibrant DWL,mi went to Ja.on vacation,de day mi reach,mi Aunty say weh have wan garden party fi go to, arite, weh dress up an gaan,now mi tek out mi cigarette an light it up,an all de upper crust Ja ladies look dung pon mi,mi feel soh bad,but weh did deh out side soh mi smoke. when evening come,mi see dem start fi light up,mi say to mi aunty wah a gwaan,she say tek a deep breath,mi goh but wait,wah,a nuh cigarette,is spliff wrap like cigarette,lawd mi a tell yu.DWL
Anyway, mi had dis fi eat, fi di first time at dat garden party,an seen mi neva mek it in about 5 years mi a goh mek it today an mi want fi share it wid unno
Sweet & Sour Beef Balls
1 lb groung beef
1 egg
1 tablespoon corn starch
1 teaspoon salt
1/4 chopped onion
1/2 teaspoon black pepper
oil for frying
Sauce
3 table spoon cornstarch
2 tablespoon soya sauce
2 large green pepper cut into 1 inch.squares
1 cup pineapple juice
3 tablespoon vinegar
1 cup pineaple bits
1/2 cup sugar
6 tablespoon water
mix the beef,egg,cornstarch,salt,blackpepper an onion together,form small balls,brown in oil,over low heat. remove.mix ornstarch,soya sauce,vinegar,water and sugar,cook in a medium size pot until thicken,stirring constantly,add meat balls,pine apple and green pepper.heat through.
for a spin on this,i use some Ja.strawberry Syrup to give it that red colour,i would use less sugar then,also you can make the balls way in advance,for unexpected company they freeze well.
enjoy your Sunday
------------------
Jah and I one love. My mind not only wanders, it sometime leaves completely.