Re: Candle Wax..
See deh yu a hard aize pickney..de peple dem seh nuh leff it inna the freeza...and soh say soh dun!
Energy low...baby?
Originally posted by ackeegirl:
[qb]thanks BND, must try the little water in the bottom thing. I put some in the freezer last night and left home without taking them out [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] i only hope they don't crack by the time I make it home tonight [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] lawx,i would have been feeling better if i'd left them in the fridge-freezer but it's the deep freezer mi put 'em in. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
QK, mi used only lilac and vanilla in the winter...Spring time i go for more flowerly scents [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
Thank Nugget for answering TuffGong fi me..mi nuh have di energy fi him dis mawning! TG ----> [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] [/qb]
[qb]thanks BND, must try the little water in the bottom thing. I put some in the freezer last night and left home without taking them out [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] i only hope they don't crack by the time I make it home tonight [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] lawx,i would have been feeling better if i'd left them in the fridge-freezer but it's the deep freezer mi put 'em in. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
QK, mi used only lilac and vanilla in the winter...Spring time i go for more flowerly scents [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
Thank Nugget for answering TuffGong fi me..mi nuh have di energy fi him dis mawning! TG ----> [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img] [/qb]
Energy low...baby?