ok watch ya now, seeing its winta, an all mi can do is cook
[img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] mi goin to start some series of threads,on chicken,beef,pork
, seafood (salfish included),vegetable and rice dishes, desert and drinks.
ok how this will work,mi want your recipe something you cook all the time or most time, (nat sinting dat look good inna book or look good pon de net), cause yu have to tell we wat yu love bout it an de taste.
i will try any cook them or ask for some help in cookin the recipes (depend on how many we get).who knoh's we mite mek a cookbook or yu could win a prize.
now nuh mek mi call names mi knoh all de cook dem bout ya
[img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] ,mek a drop few, Rose,Vi,loops, Leonie, Lis,just fi name a few.
ok so mi goin to start it off dis week wid Chicken. so from Friday to Fridays.

ok how this will work,mi want your recipe something you cook all the time or most time, (nat sinting dat look good inna book or look good pon de net), cause yu have to tell we wat yu love bout it an de taste.
i will try any cook them or ask for some help in cookin the recipes (depend on how many we get).who knoh's we mite mek a cookbook or yu could win a prize.
now nuh mek mi call names mi knoh all de cook dem bout ya

ok so mi goin to start it off dis week wid Chicken. so from Friday to Fridays.