Re: now mi spirits lifted
Vanny, the child is 22 years old.
Hi All
For those boardites who are facebook we have a Boardite Facebook Group. Be sure to check it out.
so why u haffi use di wud 'chile'
...mi is ongle 10+ years olda dan him
mi naw go try hangle him, mi ongle wan fi meet him....so mi can look UP eena him yeye dem ketch a hug an quik feel fi mek sure seh all is well wid him
<span style="font-style: italic"> mi haffi go chek di law books fi see if mi ha precedent fi dat suit</span> 
i is in lust wid a bwoy who is half mi age...mi a go cut da song version deh

AND if mi did fi har age, oh lawd, it would be a bakkle to di end...
yeah man...mi a go Sherwood fi look an see wat a clock a strike....dat deh yam root muss grow more in my age group...no more Portland man wid Portland land...now is Trelawny man wid Trelawny yam
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.