Re: Wonderful World - KING DAHJAH.....
Originally posted by ackeegirl:
[qb]
mi nuh tell oonu from long time seh dem a gaze?
anyway...mek a mek use ah mi time wid dahjah.
*clearing troat*
Dahjah:
have you ever eaten pork as a child?
yeh but it was forced on mim mi really neh like it.
would you date someone who love to eat pork?
I'd gi dem de chance fe change their ways
when you get married and have children, will you allow pork cooking and eating in your house?
I don't now why should I change.
can you cook and if yes, what can you cook?
yes, nuff tings----jerkin is one a mi specialty--and not pork
what are some of the things that makes you happy?
When tings cum troo--meaning when you a do sup an yuh get troo wid success [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
....soon come back wid more [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] [/qb]
[qb]
Originally posted by King dahjah:
[qb]so wah de winnah get?
btw mi tink kiwi was de first to guess it. look pan pg 3.[/qb]
[qb]so wah de winnah get?
btw mi tink kiwi was de first to guess it. look pan pg 3.[/qb]
anyway...mek a mek use ah mi time wid dahjah.
*clearing troat*
Dahjah:
have you ever eaten pork as a child?
yeh but it was forced on mim mi really neh like it.
would you date someone who love to eat pork?
I'd gi dem de chance fe change their ways
when you get married and have children, will you allow pork cooking and eating in your house?
I don't now why should I change.
can you cook and if yes, what can you cook?
yes, nuff tings----jerkin is one a mi specialty--and not pork
what are some of the things that makes you happy?
When tings cum troo--meaning when you a do sup an yuh get troo wid success [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
....soon come back wid more [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] [/qb]