1) wah mek yu come a farrin? my mom was up here and she wanted her chirrens with her as well
2)yu is a cuntry bumpkin or townie? I ain't no bumkin. Definitely not a town eediat either. I was borneth in the most beautiful parish : Portland
3)yu waan guh bak a yawd an reside deh? Maybe. I love 'merica too much to be there permanently. So, maybe a 6 month here...6 month there type a deal
4) ow much bredda an sista yu gat? 2 brothers; 3 sisters. those are the only ones I acknowledge
5) wah yu look suh friten inna da picha deh? Hmm! I gats no idea. Never smiled in many of my younger pictures. Mi purfect the bex look [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
Oonu nuh righted dung yah dowe.. If this one doan look like me..dat mean de next one look wussa nuh like mi [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
hmmm ... ummm .. miss madaraytas mi cyan follow up ansas wid more questians rite? is ow dis ting guh .. coz mi nuh staat wid di hawd wan dem yet enuh [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Originally posted by Capitall:
[qb] hmmm ... ummm .. miss madaraytas mi cyan follow up ansas wid more questians rite? is ow dis ting guh .. coz mi nuh staat wid di hawd wan dem yet enuh [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
gwaan maas Cappy.., tek it bawse and run wid ee..., [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
enuh Bloz, u was de fuss bd member me member associating wid on ja.com.., anyway.., me a tink wha a lovely bd name, da name deh wudda suit me good.., being so enchanting and all..,
come to find out doe say u a lilli pickney to me.., [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
anyway me dahlin, a want to tell u that you are much luved around here, and I am very proud of your pursuits in life..,
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.