Re: COURT ROOM FOR THE PROSECUTION - Nunya Prosecu
Mi taught a weh di renking meat im was referring to was di goat meat weh mi weh deh sell. Im mek mi know seh a nuh dat deh meat deh im a chat bout.
An dere you have ladies and genklemenz of the jury, including dat bwoy foofa head shape like seizure...
De defendant has classed dis lovely witness as having renking meat! [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]
Was dere any adda witnisses to dis classificationism?
Mi tell im seh im hav a madda an im nuh fi refer to oomens undaneat as "renking meat". Di bway tell mi seh mi fi shut mi mout caw all a di oomen dem "meat renk" an im naw guh change di name fi nobaddy!!
Mi taught a weh di renking meat im was referring to was di goat meat weh mi weh deh sell. Im mek mi know seh a nuh dat deh meat deh im a chat bout.
An dere you have ladies and genklemenz of the jury, including dat bwoy foofa head shape like seizure...
De defendant has classed dis lovely witness as having renking meat! [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img]
Was dere any adda witnisses to dis classificationism?
I'm here [img]/forums/images/graemlins/grin.gif[/img]
just wanted to thank the prosecution withness Boopie2 for the vote of innocence in out thread, Nunya when you own withness start turn pon you ...dawg nyam yu supper...Nursey whe the proof deh. here sey dis and dat, mi here sey yu belly buttom big like breadfruit ..det mek it true
[img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/shocked.gif[/img] Liar! he tried to trick me but I erased my post. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Not true Not true. [img]/forums/images/graemlins/70388-shameonyou.gif[/img]
Jus go siddung dunga back1 [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Eena de cawna! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] An yuh si day white sitn deh whe shape like cone? Put it awn pan yuh head! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
Pepper I need yu in my post as withness tank yu kindly, prosecution case a bruk dung like JOS bus and Nunya a the conductor...Nunya yu want to throw out the case before more people tun gainst yu.
Jus go siddung dunga back1 [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Eena de cawna! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] An yuh si day white sitn deh whe shape like cone? Put it awn pan yuh head! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
Di proof inna di pudding ar in dis ya case "di renking meat" as yuh likkle defendant like fi call eeh. Wha yuh nuh gallang guh dun awf yuh white rum yuh ole drunkawd yuh...an tap try fi intimidate mi. Mi his a higgla..mi nuh fraid a nobaddy..much less sum hurry come up drunking lawya bway...ahoa [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
Jus go siddung dunga back1 [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Eena de cawna! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] An yuh si day white sitn deh whe shape like cone? Put it awn pan yuh head! :mawh[img]http://beta.communities.msn.com/_Secure/0TwDZArQY*u23DvES2Yufc6vPPiqVUcwJZXQ26csmF!psYu0kj YX7xkGzYBFPhSGunPw7yMkRK2QxJ3xS2OSKryMoOMuqSS8bxMm ezY9rPyp9CtHd9ryTag/Mad_Gif.gif[/img]
Actually if you go in his thread you can see how he coaxed me. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] I didn't say anything good about Jah, I erased and ran out before anybody noticed. [img]/forums/images/graemlins/notworthy.gif[/img]
Boopie you intelligence is exceeded only by beauty, please come over to defense table and take a seat...Nunya, god noh like ugly [img]/forums/images/graemlins/70400-talktohand.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.