Re: mi deh ya a watch Farrakhan webcast
Ras, doan look at it as judging di man...is juss dat some of us have some issues wid him behaviour..fi me is di lack of remorse and responsibility re him involvement wid wat happen to Malcolm..is not like Malcolm was an infidel..him was cawling leadership pon di diparity of wat dem claim to uphold an wat dem was really doing...an dem kill him fi tell di troot..so wat dat seh about dem deep dung..an dem have neva owned up an mek amends fi dat wrong
a judge him unno a judge and de judgment a come from wah unno hear an read from mzungu media. dat is what is wrong wid it, yuh of all ppl kno seh dem nuh put blk ppl inna good light unless dem is weak ar smaddy dem a use ar can use.
Mek yuh nuh watch de vid an hear wah him seh an si if him nuh seh enuff bout ee fi yuh. Yuh mussee want him fi come knock pan yuh door and explain tuh yuh in person [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
an u do ME a disservice if u think i owe my views to ******* thinking...i am independent in thinking and widely read...an even Malcolm in his biography to note one source, talked about his issues wid Elijah etal
his widow is a renowned educator and has made her own account..an the list goes out from that immediacy to the situation
an i still feel he needs to come clean for me to view him totally in a different light...why is his son being groomed to take over...is some sort of family bizniz or wat
an that is but the tip..wen a man in his position seh an doan live, u haffi tek everyting wid a grain
Ras, doan look at it as judging di man...is juss dat some of us have some issues wid him behaviour..fi me is di lack of remorse and responsibility re him involvement wid wat happen to Malcolm..is not like Malcolm was an infidel..him was cawling leadership pon di diparity of wat dem claim to uphold an wat dem was really doing...an dem kill him fi tell di troot..so wat dat seh about dem deep dung..an dem have neva owned up an mek amends fi dat wrong
a judge him unno a judge and de judgment a come from wah unno hear an read from mzungu media. dat is what is wrong wid it, yuh of all ppl kno seh dem nuh put blk ppl inna good light unless dem is weak ar smaddy dem a use ar can use.
Mek yuh nuh watch de vid an hear wah him seh an si if him nuh seh enuff bout ee fi yuh. Yuh mussee want him fi come knock pan yuh door and explain tuh yuh in person [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
an u do ME a disservice if u think i owe my views to ******* thinking...i am independent in thinking and widely read...an even Malcolm in his biography to note one source, talked about his issues wid Elijah etal
his widow is a renowned educator and has made her own account..an the list goes out from that immediacy to the situation
an i still feel he needs to come clean for me to view him totally in a different light...why is his son being groomed to take over...is some sort of family bizniz or wat
an that is but the tip..wen a man in his position seh an doan live, u haffi tek everyting wid a grain