DISCLAIMER - The following in not meant to be a slur on any gigolos or is it trying to say Jamaican men are all like this...
Day 1
Wake up to alarm clack a ring.
Cho man, if mi neva know seh mi haffi gwaan like mi ago miss dis fool fool gyal, mi woulda neva a wake up dem ungodly hours jus fi go a airport fi mek sure diss fool fool gyal send mi some money afta shi gaan...An mi cyaa tek di false crying ting...
Haffi put an mi best suit a close, mi waa har fi memba mi ina dis bess light...
Cho, mek mi run go ova Miss Myrtle yaad fi tief coupla har rose dem, mek mi gie di gyaal..
'Mass Charlie, draap mi outa airport nuh man, mi nuh have nuh money fi pay yuh now, but juss wait outside, a she gaan mi come pay yuh.'
At the aiport
'Dawlin, we may have been together for just a few nights, but you have touched my soul' Lawd gad, mi hope lightning nuh strike mi dung
Her-'Oh Romeo darling, I really don't to go, I want to stay here, I don't care if we don't have money, I just want to be with you'.
Me -'Darling, you know I feel that way too...please stay..' But kiss mi behine, a waa di xxxxx du dis chupid gyal, a mad shi muss mad..hurry up gwaan back goh fine mi some dallas, afta mi nuh mad
Her-'Baby, you know I have to go...'
Me -'If that's what you have to do, I can't stop you, I will count the days until you return.' Gyal, GWAAN NUH MAN
Cho, is why mi wear mi nice white shirt dowe...look how dis gyaal a dutty it up wid har cow bawlin...
Her - 'Darling, here's all my leftover money..'
Me - 'Baby, how many times do I have to tell you I don't want anything from you..'A hope dis gyal nuh spend aff har money an nuh lef none fi mi, is how it look so likkle bit, cho man
Her - 'Darling, I insist, you don't have to prove anything to me.'
Me - 'Baby, you know I love you'. tekking di money, bwaay a dis alone she a come gie big man....she a diss...but is alright, as she reach she haffi guh sen more...
Bwaay mi tink di fool fool gyal neva dida badda go home...mek mi juss walk go rouna arrivals likkle, neva know mi luck...
Rahtid, is how mi so lucky si waan gyal deh, fresh affa di plane...mek mi si a who shi come wid...lawd, it look like a juss shi...my time noe fi rope een..
Me- 'Welcome to Jamaica, beautiful.' mi nuh really like when dem fat so, but at least shi nuh big lakka some mi si
Her-'Um thank you.' oooh he's not bad looking, I wonder if it's true what they say about these Jamaican men
Me -'I was just here sending off my younger sister to the States, and it was as if God told me not to go so soon.' Dis ya lyrics wicked, muss ketch har
Her-'I don't know what to say.' Looks like I've pulled, but maybe he's just after my money or just wants sex...
Me -'Where are you staying, I might be able to give you a ride..' mi hope a Negril she a go, if shi seh yes, ar mi goose cook, shi naah go come man, shi ago fraid..
Her-'My hotel has arranged a ride, I'm fine.I'll be staying in Negril.' Wasn't that sweet of him to offer, but no way would I go with someone I just met..
Me -'It's very hot in here, can I buy you a drink...I'm sure you'd enjoy a cold Red Stripe..' Is how dis gyaal a sweat like hag....mi fraid she faint wey pan mi...
Her-'Yes please, I'd love one, here's the money..' Let's see what happens, if he takes it, he's after money..
Me -'Here in Jamaica, if we offer you a drink, we pay for it, I'll get it now..don't you go away...' Da US money deh woulda du mi good ya nung, but mi haffi play di game, nuh worry, mi wi soon tek yuh money
Her-'Oh I'm sorry, oh no, I have to go, there's my bus now...' Hope he asks me if he can see me again...
Me -'Can I meet up with you real soon, I can't let you just walk away..' Dis gyaal is just ripe fi mi, afta shi cyaan ramp wid mi
Her-'I'm staying at the Beach hotel.' oooh he wants to meet up with me....yessssss
Me -'Shall I come and pick you up at 5, then I can take you out for dinner.' Mi hope seh anno nuff shi nyaam ar a bruk she ago bruk mi
Her-'Ok..' He's offering to buy me dinner, he MUST be ok then...
TO BE CONTINUED...............
Day 1
Wake up to alarm clack a ring.
Cho man, if mi neva know seh mi haffi gwaan like mi ago miss dis fool fool gyal, mi woulda neva a wake up dem ungodly hours jus fi go a airport fi mek sure diss fool fool gyal send mi some money afta shi gaan...An mi cyaa tek di false crying ting...
Haffi put an mi best suit a close, mi waa har fi memba mi ina dis bess light...
Cho, mek mi run go ova Miss Myrtle yaad fi tief coupla har rose dem, mek mi gie di gyaal..
'Mass Charlie, draap mi outa airport nuh man, mi nuh have nuh money fi pay yuh now, but juss wait outside, a she gaan mi come pay yuh.'
At the aiport
'Dawlin, we may have been together for just a few nights, but you have touched my soul' Lawd gad, mi hope lightning nuh strike mi dung
Her-'Oh Romeo darling, I really don't to go, I want to stay here, I don't care if we don't have money, I just want to be with you'.
Me -'Darling, you know I feel that way too...please stay..' But kiss mi behine, a waa di xxxxx du dis chupid gyal, a mad shi muss mad..hurry up gwaan back goh fine mi some dallas, afta mi nuh mad
Her-'Baby, you know I have to go...'
Me -'If that's what you have to do, I can't stop you, I will count the days until you return.' Gyal, GWAAN NUH MAN
Cho, is why mi wear mi nice white shirt dowe...look how dis gyaal a dutty it up wid har cow bawlin...
Her - 'Darling, here's all my leftover money..'
Me - 'Baby, how many times do I have to tell you I don't want anything from you..'A hope dis gyal nuh spend aff har money an nuh lef none fi mi, is how it look so likkle bit, cho man
Her - 'Darling, I insist, you don't have to prove anything to me.'
Me - 'Baby, you know I love you'. tekking di money, bwaay a dis alone she a come gie big man....she a diss...but is alright, as she reach she haffi guh sen more...
Bwaay mi tink di fool fool gyal neva dida badda go home...mek mi juss walk go rouna arrivals likkle, neva know mi luck...
Rahtid, is how mi so lucky si waan gyal deh, fresh affa di plane...mek mi si a who shi come wid...lawd, it look like a juss shi...my time noe fi rope een..
Me- 'Welcome to Jamaica, beautiful.' mi nuh really like when dem fat so, but at least shi nuh big lakka some mi si
Her-'Um thank you.' oooh he's not bad looking, I wonder if it's true what they say about these Jamaican men
Me -'I was just here sending off my younger sister to the States, and it was as if God told me not to go so soon.' Dis ya lyrics wicked, muss ketch har
Her-'I don't know what to say.' Looks like I've pulled, but maybe he's just after my money or just wants sex...
Me -'Where are you staying, I might be able to give you a ride..' mi hope a Negril she a go, if shi seh yes, ar mi goose cook, shi naah go come man, shi ago fraid..
Her-'My hotel has arranged a ride, I'm fine.I'll be staying in Negril.' Wasn't that sweet of him to offer, but no way would I go with someone I just met..
Me -'It's very hot in here, can I buy you a drink...I'm sure you'd enjoy a cold Red Stripe..' Is how dis gyaal a sweat like hag....mi fraid she faint wey pan mi...
Her-'Yes please, I'd love one, here's the money..' Let's see what happens, if he takes it, he's after money..
Me -'Here in Jamaica, if we offer you a drink, we pay for it, I'll get it now..don't you go away...' Da US money deh woulda du mi good ya nung, but mi haffi play di game, nuh worry, mi wi soon tek yuh money
Her-'Oh I'm sorry, oh no, I have to go, there's my bus now...' Hope he asks me if he can see me again...
Me -'Can I meet up with you real soon, I can't let you just walk away..' Dis gyaal is just ripe fi mi, afta shi cyaan ramp wid mi
Her-'I'm staying at the Beach hotel.' oooh he wants to meet up with me....yessssss
Me -'Shall I come and pick you up at 5, then I can take you out for dinner.' Mi hope seh anno nuff shi nyaam ar a bruk she ago bruk mi
Her-'Ok..' He's offering to buy me dinner, he MUST be ok then...
TO BE CONTINUED...............