Hi everyone,
I am - new to this board....I live in Portmore, JA and visit farheen often. Anyway, question is this....is it just me or have a lot of things in Jamaica gone to foreign and took on new names, personalities, etc?
Mi go a wan shap wen mi fus go a fareen a si wan Kisko and axe fi wan...di man kindly mek mi know sey is not Kisko...is "Freeze pop"
Same ting appen to mi wid some Cheese Krunchies....dem dey a fareen wid di name "Cheez-Nips" And Cheese Chips name "Cheese Doodles"
Cup Juice = Snow Ball
Hand Bag = Pocket Book
Dumplin = Johnny Cake
Sweetie = Candy
Football = Soccer
Pink Panther go fareen an a guess when di cold lik 'im im start to talk (far im neva use to talk pan JBC) - - - Jus like 'ow Muta go a England an' start where shoes (no disrespek intended)
Anyway, am I di ongle one wid dease types of hexperiences?
Walk Good
I am - new to this board....I live in Portmore, JA and visit farheen often. Anyway, question is this....is it just me or have a lot of things in Jamaica gone to foreign and took on new names, personalities, etc?
Mi go a wan shap wen mi fus go a fareen a si wan Kisko and axe fi wan...di man kindly mek mi know sey is not Kisko...is "Freeze pop"
Same ting appen to mi wid some Cheese Krunchies....dem dey a fareen wid di name "Cheez-Nips" And Cheese Chips name "Cheese Doodles"
Cup Juice = Snow Ball
Hand Bag = Pocket Book
Dumplin = Johnny Cake
Sweetie = Candy
Football = Soccer
Pink Panther go fareen an a guess when di cold lik 'im im start to talk (far im neva use to talk pan JBC) - - - Jus like 'ow Muta go a England an' start where shoes (no disrespek intended)
Anyway, am I di ongle one wid dease types of hexperiences?
Walk Good