Originally posted by RichD:
[qb] when yuh cook sunday dinner and it nuh include rice an peas [/qb]
so true. Even furder dan dat- when yu noh cook at all pon Sunday-dat is a crying shame! [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
and even not to mention when yu goh macdonalds or BKing fi sunday dinna. dat noh cool at all...yu deh yah too lang!! [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Originally posted by Boricua_papi:
[qb] Mi gal fren cook di curry goat, recenly. Mmmmm...mmm...dat dish was delishus wid di rice and peas an plaintains! [/qb]
sarry fi tell u but u deh yah too lang areddy...curry goat is to be ongle served wid white rice and bwile banana tenk u kinely.... sniff...all dis new fangle fawt peeple a do wid we national dance dish
Originally posted by evanovitch:
[qb] sarry fi tell u but u deh yah too lang areddy...curry goat is to be ongle served wid white rice and bwile banana tenk u kinely.... sniff...all dis new fangle fawt peeple a do wid we national dance dish [/qb]
Me know what yuh mean. Everytime me go buy food and if me ordah curry goat, when dem ask me if me want rice and peas wid it, me look pon dem like [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
BTW, Bpapi is not Jamaican, so him nuh know. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
when u seh u r 'responsible' for the deed , using the verb as opposed to a noun and a whole diffrant word as a verb...e.g. a no mi response fi dat de mess sah... [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
when fi get a plate a tripe u haffi go a one chinese restarant and order it offa dem 'dim sum' menu....mi jus do dat..can u believe it...ah sah...mi ago open one restarant an grocery store dung whe mi deh...any body wan fi invest....
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.