Ok this is a post we do a lot on the board .. but with new faces I think we all can come up with new material. Ole folks unu know di drill .. Write dung di Merican versian in a sentence an den translate in Jamaican.
Its’s Friday and I’m feeling alright [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
US: I never heard of such a thing
JA: What a blastid liad!
US: Call me anytime before my bed time on my cell
JA: Nobadda call mi pan mi circula late a night when big man a sleep yuhnoh
US: May have a dinner with a salad on the side please
JA: Yow sell mi a oxtail dinna wid extra dumplin pan di side
US: I need you all to just step back a little from the fence
JA: Unu dress back affa di blastid guard railing noh man..cho blousnaught!!
Its’s Friday and I’m feeling alright [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
US: I never heard of such a thing
JA: What a blastid liad!
US: Call me anytime before my bed time on my cell
JA: Nobadda call mi pan mi circula late a night when big man a sleep yuhnoh
US: May have a dinner with a salad on the side please
JA: Yow sell mi a oxtail dinna wid extra dumplin pan di side
US: I need you all to just step back a little from the fence
JA: Unu dress back affa di blastid guard railing noh man..cho blousnaught!!