Originally posted by yardy:
[qb] Mi calling Miss Inez [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
mi kno caa a fraw wey day mi sissey u a henka roun har and mi kno sey a caa u want some a har big lunch [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by Jazz:
[qb] PLease to doan call mi - cause mi ah go heng up pan oonu - mi havin important visitors dis weekend an mi nuh waan dem know seh mi mix up wid de likes ah oonu [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
Jazz, just admit it dat yuh phone cut off agen. Why come up wid all dat long tory bout visitah.
somebody call me. i have a lot to say and can make the call very interesting. Call me if you need someone to talk to call me ooooh yeah call me just call me on the phone call me. (im singing) call me
Originally posted by championgal262:
[qb] somebody call me. i have a lot to say and can make the call very interesting. Call me if you need someone to talk to call me ooooh yeah call me just call me on the phone call me. (im singing) call me [/qb]
if me did have credit pon me phone me woulda call yuh caw me know seh me woulda [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] when yuh dun tell me bout yuh pickney dem
[img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] smaddy gi me yuh numba!! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] cho all dis talk bout 'call me' who has picked up de phone?! [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img]
PM me yuh numba and I will call..depending on who it is [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
Originally posted by chickie:
[qb] RichD you call dail my numba any ole time you doan need a reason any ole season will be fiooonnneeee [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
1-876-92........??
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.