Jazz did tell we how fi change di cola a di screen soh it look like you work screen soh if smaddy a pass by it will tek dem a while seh we hawdly workin instead of working hard
(((churchY)) whappen girl? JA.com has taughtme how fi read and write patois..dwl even tho some ppl mi know feel seh mi still have a ways to go... [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
Originally posted by MarieK:
[qb] Jazz did tell we how fi change di cola a di screen soh it look like you work screen soh if smaddy a pass by it will tek dem a while seh we hawdly workin instead of working hard [/qb]
Originally posted by Venn:
[qb] Probably the most important ting mi learn fram here is not to make assumptions, which sometimes is really hard fi mi NAT do. [/qb]
Originally posted by chickie:
[qb] it also teach me neva give out yuh email/IM address to people weh yuh nuh know caw dem nuh ramp fi chat out yuh baxide a day time [/qb]
I KNOW you ain't talking [/qb]
me did learn seh a nuh evryting yuh a tink yuh fi type but me neh memba likkle while [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] .... and yes a yuh me a talk (((((((UG))))))
create a email and gie dem.
giving out phone numbas is anedda ting doah...
smaddy call me yard yessiday(me noh rememba giving out mi home numba-ongle cel#) and noh leave noh messij. a aks fi "Trelli"
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.