Re: WWBP - Suesumba
[QUOTE]Originally posted by Boricua_papi:
[QB] Soh Sue.
1. How yuh bawn in Virginia, live in JA an now live in Canada?
a. i'm talented [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]
2. Wha yuh favorite classical composer? Mi partial tuh Respighi, Barber, Holst, an Copeland.
wagner - roughshod, dynamic and not a bit of grace
tchaikovsky - romantic - graceful and full of elegance - [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
3. Who yuh favorite author? Mi like Asimov an Sagan.
thomas hardy (people just don't write like that anymore) i mean you have a tough dependable man and his name is oak (find the reference)
4. If yuh was wan Star Trek character, who wud yuh be? I wud peg yuh as Guinan from TNG.
spock was my favourite - so exotic
5. Wha yuh tink a Puerto Rican men dem? If wan aks yuh fi a date...wud yuh accept?
i've never met a puerto rican (i think they're banned in canada - like smuggling in gray african parrots) [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
if one asked me out and he looked like spock (as he was then - hell yes [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
[QUOTE]Originally posted by Boricua_papi:
[QB] Soh Sue.
1. How yuh bawn in Virginia, live in JA an now live in Canada?
a. i'm talented [img]/forums/images/graemlins/tongue.gif[/img]
2. Wha yuh favorite classical composer? Mi partial tuh Respighi, Barber, Holst, an Copeland.
wagner - roughshod, dynamic and not a bit of grace
tchaikovsky - romantic - graceful and full of elegance - [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]
3. Who yuh favorite author? Mi like Asimov an Sagan.
thomas hardy (people just don't write like that anymore) i mean you have a tough dependable man and his name is oak (find the reference)
4. If yuh was wan Star Trek character, who wud yuh be? I wud peg yuh as Guinan from TNG.
spock was my favourite - so exotic
5. Wha yuh tink a Puerto Rican men dem? If wan aks yuh fi a date...wud yuh accept?
i've never met a puerto rican (i think they're banned in canada - like smuggling in gray african parrots) [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
if one asked me out and he looked like spock (as he was then - hell yes [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]