Originally Posted By:Compry Yes you can....the owner of the board is American.
Thank yuh very much , look like seh shi neva no [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
that may be so but you dey a Canada and mi dey a Canada and Compry and HannaH dey a Canada [/qb]
Den a cuddah wasso missis?
How me get eena dis now?
Fimmie nayme too easy fi call?
But a cuddah wah dis faada? o/
[/qb]
becaues yardy a try fe get out of answering wi questions and want to plea teh 5th saying the owner o te site is American so mi haffi mek har kno sey wi dey a Canada so the 5th noh werk yasso
Sweetsap de way yuh full a big chat mi tink seh yuh woulda hask 200 questians [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by yardy:
[qb] Sweetsap de way yuh full a big chat mi tink seh yuh woulda hask 200 questians [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
Originally Posted By:Compry Yes you can....the owner of the board is American.
Thank yuh very much , look like seh shi neva no [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
that may be so but you dey a Canada and mi dey a Canada and Compry and HannaH dey a Canada [/qb]
Den a cuddah wasso missis?
How me get eena dis now?
Fimmie nayme too easy fi call?
But a cuddah wah dis faada? o/
[/qb]
becaues yardy a try fe get out of answering wi questions and want to plea teh 5th saying the owner o te site is American so mi haffi mek har kno sey wi dey a Canada so the 5th noh werk yasso [/qb]
[QUOTE]Originally posted by Compry:
[QB] 11. Do you know the story of Peter getting out of the boat and walking on water? [QUOTE]
dats when Jesus walked on the water and de Disciples dem did tink a ghost.., [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] so when him say dont be afraid it is I, the son of God..,
but Peter ask Jesus if Him is Lord, mek him walk pon water too, so Jesus say, OK walk nuh..., and him start walk, but when him tun round and look and see de waves dem a kick up, hiim ketch him fraid and start sink, den Jesus haffe hold out him hand and ketch him.., [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
one of my fav stories....., [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
unu a kill (((((Yardy)))))man, wooiiieee me fren, hang tight yaaa, and mek dem know dem cyaan rock your ship.., [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally Posted By: Ctry unu a kill (((((Yardy)))))man, wooiiieee me fren, hang tight yaaa, and mek dem know dem cyaan rock your ship.., [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Ayyyeee sah mi deh yah fi dem especially de one Sweetsap
Sweetsap mi tink yuh did ago hask mi de main questian a did a set fi yuh, yuh si [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by Ctry:
[qb] ...unu a kill (((((Yardy)))))man, wooiiieee me fren, hang tight yaaa, and mek dem know dem cyaan rock your ship.., [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] ... [/qb]
Originally Posted by: Ctry ...unu a kill (((((Yardy)))))man, wooiiieee me fren, hang tight yaaa, and mek dem know dem cyaan rock your ship.., [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally Posted By: Ctry unu a kill (((((Yardy)))))man, wooiiieee me fren, hang tight yaaa, and mek dem know dem cyaan rock your ship.., [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Ayyyeee sah mi deh yah fi dem especially de one Sweetsap
Sweetsap mi tink yuh did ago hask mi de main questian a did a set fi yuh, yuh si [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
mi sey u love cal call up mi name eeh...mi sey everwey mi tun mi si u a callmi name....cha
mi sure sey a ongle me ask u de easy question dem
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.