Originally posted by Nunya:
[qb] Lawks Q.K, fi all de aggravation yuh gimmie, mi cyaa belee say yuh a now mi bigges fan...
A whe yuh a look??? [/qb]
Moi?!?! Gi yuh agitation?!?
Mi juss wan fi be able say ie was mi wha mek yuh take di challenge an ovahcome great personal hawdship an become famous writah an yuh nevah dweet widdout mi encouragement an support an when yuh get yuh first writin' award yuh a go seh:
"Mi wan say tonks tuh QK fi mi nevah duh dis ting widdout har support an encouragement an mi a go sen har lotta money fi help mek mi di worl famous writah yuh see before yuh today."
[img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Mi luk inside di front pages of "The Duppy" by Anthony Winkler.
NUNYA!!!!! - fe wance yuh contibute something meaningful to de board!
that was very very good! yuh have talent - doan mek it waste do supm wid it - mek some money man!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.