Jazz,how mi s'pose fi knoh whe fi buy dem deh tings!
Mi put on wondabra mi ave cleavlan all uppa mi headtop.
Besides dem ongly mek dem inna small medium and lawge, mi neva see dim inna oh my jeezas size. [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img]
Originally posted by Q.K:
[qb] Jazz,how mi s'pose fi knoh whe fi buy dem deh tings!
Mi put on wondabra mi ave cleavlan all uppa mi headtop.
Besides dem ongly mek dem inna small medium and lawge, mi neva see dim inna oh my jeezas size. [img]/forums/images/graemlins/confused.gif[/img] [/qb]
*BOAL* ((QK))) I gues they are assuming that after a certian size you would have no need for a wonderbra... - hence your clevelands would be on your headtop [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
I bet a lotta guys would love that - easy access for quick feel ups [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by Applepie:
[qb] Wonda bras..........they do work wonders.......this one had you wondering where the heck it was [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
u si dat - wonferful wonderbras...
also work de wonder of embarrassing mi to mi pinky toe
Well mi nevah need di paddin Jazz, but back in di day when mi put on di Iron Maiden wid all di struts an steel griders an ting, dem deh titties always reach bout 2 minutes before di ress a mi an guys always get a free feel up, now is different... mi walk buy an 5 minutes laytah is mi baxide comin chroo.
mi nuh even know weh mi come tell oonu fah casue mi know seh oonu woulda jus come tek it mek joke... [/qb]
kikiki I hope your presentation went well and it was a success [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.