Re: Choh. Might as cheap mi goh get married again caw...
RC all fun and joke aside - is this woman someone who u woul;d consider spending the rest of your life with married or not??
Yeah but it look like shi naah go dweet widout di ring at this pint.
cause maybe its not the marriage that scares u as much as the thought that it is so binding...
Seet deh. Plus once bitten...
If you dont; want o get married u owe it to her and yourself to be honest with her and let her move on if she nuh waan wait pan yuh
Look like it a goh happen anytime now if I let it.
an nuh badd amek uyhuself misarebble ah try please har and do supm u don;t want to do
Ah true, caw mi can very well bi misarable by miself widdout haffi look pon smaddy long mout every god day.
RC all fun and joke aside - is this woman someone who u woul;d consider spending the rest of your life with married or not??
Yeah but it look like shi naah go dweet widout di ring at this pint.
cause maybe its not the marriage that scares u as much as the thought that it is so binding...
Seet deh. Plus once bitten...
If you dont; want o get married u owe it to her and yourself to be honest with her and let her move on if she nuh waan wait pan yuh
Look like it a goh happen anytime now if I let it.
an nuh badd amek uyhuself misarebble ah try please har and do supm u don;t want to do
Ah true, caw mi can very well bi misarable by miself widdout haffi look pon smaddy long mout every god day.