[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] Mi see night class is doing you well. [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Re: This best known Drugs around....A Tribute to Jamaicans.com
Re: Re: This best known Drugs around....A Tribute to Jamaicans.com
[img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
wendy a bet yuh couple weeks yuh si dis inna yuh email from summady else, like a dem write it.. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Right on point [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] Yuh love gi mi heart ache noh troo.. a bax yuh dung tidey yuh si RC [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]Originally posted by RollinCalf:
[qb] Can someone please tell me where "Canada" is ! [/qb]
Well come to think of it, if it spreads den dat is free advertisement fi di site [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]Originally posted by littlekay:
[qb] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
wendy a bet yuh couple weeks yuh si dis inna yuh email from summady else, like a dem write it.. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
Den a mite hoff to hit Xavier up fi some Royality fees [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
I would also list INSOMNIA...because once you get addicted to this board you can never sleep because there is a trip report or post that you just have to keep up with. But I did hear that it cures different variety of ATTACHMENT DISORDERS. They are listed specifically depending on which area of Jamaica you are addicted to. For instance I have a chronic case of OCHI ATTACHMENT DISORDER. So far my only cures are more trips to Ochi and trip reports. When I go to Negril in April I hope I don't catch NEGRIL ATTACHMENT DISORDER. I heard that sunset picture therapy does aleivate some of the symptoms, but I don't think I'll be able to function with 3 disorders at once.
Wendy, Oliva did a look fi yuh lass nite, yuh nuh noh seh dem call yuh mad mavis [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by Sugar Shug:
[qb] I would also list INSOMNIA...because once you get addicted to this board you can never sleep because there is a trip report or post that you just have to keep up with. But I did hear that it cures different variety of ATTACHMENT DISORDERS. They are listed specifically depending on which area of Jamaica you are addicted to. For instance I have a chronic case of OCHI ATTACHMENT DISORDER. So far my only cures are more trips to Ochi and trip reports. When I go to Negril in April I hope I don't catch NEGRIL ATTACHMENT DISORDER. I heard that sunset picture therapy does aleivate some of the symptoms, but I don't think I'll be able to function with 3 disorders at once. [/qb]
Sugar Shug -- looks like yuh deh pan di drugs hard hard.. Have you consulted anyone about this addiction
Gal a bex yuh si [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] Mi class was fram 7 to 10 pm so mi miss di whole ting. I was splanning to speaky spokie to mi hidol yuh si [img]/forums/images/graemlins/70365-flirt.gif[/img]Originally posted by yardy:
[qb] Wendy, Oliva did a look fi yuh lass nite, yuh nuh noh seh dem call yuh mad mavis [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [/qb]
Anyway yes mi si seh unu a call mi Mad Mavis .. made me smile [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img] because Ann-marie Fuller who is Mad Mavis and I was in the same Drama school at Windward Road. She was the best --win whole heap gold medal fi wi.. she hasn't changed a bit.