Originally posted by Sweetssop:
[qb] A big thank you to Evanovitch and Moutaingal for making this all happen
contiue to do a good job guys
((((((((((((((Vannie)))))))))))
and
((((((((((((((MG)))))))))))))))) [/qb]
[img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] ditto! many thanks although I didn't get to audition fe him..
Missa Oliva dahlin' please for a likkle pawt in u next ting
(BTW me have soff skin an pretty face - so dem tell me!) [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
well, me miss it, [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
but me naa bawl enoh, caa mr samuels pramiss we say if a till de year a naught, him gween answer all a we questions.., [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
so mr oliver sah, me ongly have one question, u neen hat inna da coat deh when u weena film de airport scene, massie me faada, [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Mr Oliver mi sorry mi miss you, but mi memba the first time mi meet you a Unity Church pan Hope Road, lawd you did have on a nice smelling colonge(sp) and your hands did feel so soft- dem still soft. the second place mi meet you was at Extra Mural pan Camp Road.
You know you fava one of mi boyfriends frm earlier days and him come form St Mary too - only thing him no comical like you
coolbeans*, stop big out yuh eye dem and tell mi weh dajah seh.
Me did deh ah draw buggy and miss all di excitement. [/qb]
I refered to a record bout loggin on.
I am a dj so nuff time in regulah speach mi wi quote a line out of a record.
And smaddy wid dem dutty mind tekee de wrong way like seh mi did a talk bout de honoured guest.
a becah mi kno ppl roun who did seh seh de smaddy was... an nuff a unno did up een a dat deh argument. But mi nuh kno de man how mi fe seh seh him a one dem?
When wi ha ppl roun ya deh pan parade fe dem ting deh wah mi wouldan call out smaddy weh nuh show a dyam ting bout de sed ting fah.
Yu si mi? Mi come een 12 hours early an 3 days late. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Where is Mr. Oliver's videos available for sale?
With so many writers, jokesters, an total eediats pon Ja.com, maybe we should have a contest to write skits using Mr. Oliver's style of humor and using Ja.com characters (those who volunteer to be joked about). Maybe Mr. Oliver would come back to judge the entries. Wendy, Jahlive, Bim, Jazz, TuffStuff and so many others write skits all the time on the board. How many court trials, impromptu birthday bashments, suss reports, etc. have we laughed about as they were conceived extemporaneously and posted? (50 bonus points to tigrrr for using big word. -10 points for starting to chat patwa, then Merican, and back and forth. -20 points for heinously poor attempt at patwa. + 5 more points for heinously.) [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.