Re: Rudolfus Family: DUTTY WINE COMPETITION RIGHT HERE!!!!
<span style='font-size: 17pt'>LET'S SEE WHO CAN DUTTY WINE OFF DEM HEAD WIDOUT BRUK DEM NECK [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img]
FROM DI LEFT WE HAVE FREAKY_GEN , LUSCIOUS J, IVOREE, AND GULLYGIRL!!!!!!!!!
<span style='font-size: 14pt'>Come Gen , fawud....</span>
Attitude Gal
One of dem, two of dem
See the crew of dem, I will wine dem
Could a three a dem, could a four a dem
Even more of dem, I will grind dem
See the whole of dem, see di whole a dem....friends (whole a dem friends)
Pack up mi gyal....dutty wine...eehh
So what dem a say
Alright now
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Teddy_BrukShut</div><div class="ubbcode-body">where do i sign up for the Dutty Wine contest? </div></div>
errr....ah.....Cullah CUllah coming up wid di Stookie Contest...a tink yu betta suit fi dah wan deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: FeistyB</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Teddy_BrukShut</div><div class="ubbcode-body">where do i sign up for the Dutty Wine contest? </div></div>
errr....ah.....Cullah CUllah coming up wid di Stookie Contest...a tink yu betta suit fi dah wan deh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
Tony matterhorn says: Yu can dance, mi gi yu dat. But is like hawks yu fi cawfee an a tea yu bring come gimme...dis is di dutty wine competition not hot wuk competiton. Next!!!!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.