Re: But wha really a gwaan a Jamaica..?
Mi undahstan yuh divine right to protect yourself, but don't you think that is di same "kill or be killed" mentality that is rottening wi likkle courty to the core?
Originally posted by BIGGAHVIEW.:
[qb]
Bwaay mi no want fi go a Jamaica and kill no body but Mi a tell yu seh mi naah leggo offah my ends just so. Mi a mek sure my family no deh wid mi when mi mek curtain flex because when mi a mek a move mi no want nutten getting innah di way fi hiddah mi from leggo some fury innah ***** bwaay face. Ottah awddah man. Mi no claim fi be a bad man but my odds of surviving a life or death incountah is much bettah dan the avarage Joe. Thank god.. Cause some people no pay attention to dem surroundings fi see what outtah a place from whats normal.
"PUT GOD FUSS"? SOme a unu really tek dis ting fi joke. [/qb]
[qb]
Bwaay mi no want fi go a Jamaica and kill no body but Mi a tell yu seh mi naah leggo offah my ends just so. Mi a mek sure my family no deh wid mi when mi mek curtain flex because when mi a mek a move mi no want nutten getting innah di way fi hiddah mi from leggo some fury innah ***** bwaay face. Ottah awddah man. Mi no claim fi be a bad man but my odds of surviving a life or death incountah is much bettah dan the avarage Joe. Thank god.. Cause some people no pay attention to dem surroundings fi see what outtah a place from whats normal.
"PUT GOD FUSS"? SOme a unu really tek dis ting fi joke. [/qb]