dem ha some really superstitious people a yaawd enno
dem sey if you buck you right foot a good luck and if you buck you leff foot a bad luck ( a wanda a which one Coles did buck
Dem sey u noh fe comb you hair a night
dem sey you fe opne bible over you baby hed when dem a sleep
dem sey if you a drive and a mongoose start to cros the road and turn back you fe tun back and and noh go no wey caa a bad luck
dem sey wen u a build new house you muss kill an animal and sprnkle the blood at the 4 carna ade foundation
dem sey if you pregnant you must not climb over wire or else the baby nable string wi wrap roun its neck
BUT JANCROW SEY U NOH FE WUKK PON SUNDAY AND IF YOU THINK A LIE HIM A TELL YOU MUSS KILL YOU MAWGA COW. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
unno come wid more
dem sey if you buck you right foot a good luck and if you buck you leff foot a bad luck ( a wanda a which one Coles did buck
Dem sey u noh fe comb you hair a night
dem sey you fe opne bible over you baby hed when dem a sleep
dem sey if you a drive and a mongoose start to cros the road and turn back you fe tun back and and noh go no wey caa a bad luck
dem sey wen u a build new house you muss kill an animal and sprnkle the blood at the 4 carna ade foundation
dem sey if you pregnant you must not climb over wire or else the baby nable string wi wrap roun its neck
BUT JANCROW SEY U NOH FE WUKK PON SUNDAY AND IF YOU THINK A LIE HIM A TELL YOU MUSS KILL YOU MAWGA COW. [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
unno come wid more
but dat could be due to di extra weight :hmmm