Re: Epilogue for 'Stella' author
BOAL!! no you did NOT bring Bobby Jones up in THIS!!! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
Originally posted by evanovitch:
[qb]
chile di bwoy look funny...u can seet eena him ...alll dem pink lip deh ...cho....is plenty people u can look pon, lissen to an know seh dem an t'ree dolla bill a fren [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] is juss like dat guy whe always deh pon BET wid him gospel show an choir...juss him tawking voice is enuff fi me know seh him not walking a straight line... [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] eida way, mi can undastan har being hurt but memba seh, dem deh togedda long before dem married...so fi har now seh him juss married har fi green card is not right....him come up yah widdout it an dem did a live widdout him having it...so why dem married after juss deh togedda... [/qb]
[qb]
Originally posted by NapiHead327:
[qb]
You are so freakin' ridiculous!!!! [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
You know you're wrong for that one, but oh so right at the same time. [/qb]
[qb]
Originally posted by BlueAngel:
[qb] yes mi see look at the way he hands are. they have that homoishness to it. You know the cocking of one's fingas. I see it I see it.
I wonder what Star Jones is thinking now!
[/qb]
[qb] yes mi see look at the way he hands are. they have that homoishness to it. You know the cocking of one's fingas. I see it I see it.
I wonder what Star Jones is thinking now!

You know you're wrong for that one, but oh so right at the same time. [/qb]