All I know is, there are some very handsome men on Jamaicans.com.
Bun fiyah pon all those who didn't show up. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] COOLCAT
Linchoy
Rollin Calf
Kia - excused
Reggae Luver - excused
H.O. and Elijah - 1 day late
to the Florida crew and all out of towners who came to party with us.
Compry
Green Biscuit
Jamaica Dreamin
J-Kid
Bim
Mankind
Jazz
Kaye-Kaye
Ensome
Presafut
Jesus Dread
Chayil
Hottie Hot
Kaye-Kaye
Tuff Stuff
Xavier
Mutty - light a small fiyah fi him fi turn up at 3:07AM
Lady Z
Magic
EP
Special thanks to Bim. Me nevah know yuh had so much skilz. [img]/forums/images/graemlins/cool.gif[/img]
Originally posted by Pepper:
[qb] Who is going to write the bashment report?
All I know is, there are some very handsome men on Jamaicans.com.
Bun fiyah all those who didn't show up. [img]/forums/images/graemlins/mad.gif[/img] COOLCAT
Linchoy
Rollin Calf
Kia - excused
Reggae Luver - excused
H.O. and Elijah - 1 day late
to the Florida crew and all out of towners who came to party with us.
Compry
Green Biscuit
Jamaica Dreamin
J-Kid
Bim
Mankind
Jazz
Kaye-Kaye
Ensome
Presafut
Tuff Stuff
Xavier
Mutty - light a small fiyah fi him fi turn up at 3:07AM
Lady Z
Magic
EP
Special thanks to Bim. Me nevah know yuh had so much skilz. [img]/forums/images/graemlins/cool.gif[/img] [/qb]
My deepest apologies Pepper and crew. [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img]
I so wish I could have been there [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] I am so sad that I missed it [img]/forums/images/graemlins/frown.gif[/img] Next time we will make it for sure
thank you Peppah for no bun fiyah pon me [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Originally posted by LadyZ:
[qb] Ochi, mi hear seh a yuh a plan dat one [/qb]
YOu betcha....I can do whatever I can from here...but will need ehlp from Florida residents to guide me...You volunteering Z? Pick a few places that would be good to handle a crowd and I will make some calls.
Lemme see...theres Peppers yard, Ensomes Yard...Magics yard...how those sound [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
well mi reach back safe - despite de attmpts of the florida crew fe finish mi off...
Much thanks to Ms. Pepper for hosting the bashment - it was truly a good one, a great time was had by all and she was as always gracious and the PERFECT HOST (((Ms. Pepper)))) - De soup did ah seh WAN!
Nex tanks to BIm who seleck soem WIKID CHUNES - yuh have nuff skills dawling - mi dance so till mi legs dem ah kill mi tiddeh...
Thansk to all de people weh bring food and contributions - mi nyam bout chree times... *ssshhhh*
It was a pleasure meeting all those I met for the 1st time...
Compry - very very nice lady with a winning personality.
Green Biscuit - real quiet and classy lady - wid 2 cute likkle babies.
JesusDread - real Cool guy, it was a plasure - but yuh look shawta dan weh mi did tink... BTW weh mek u nevva bring de nephew roun likkle earlier cho [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
J-Kid - nice nice genkleman - but mi seh im nat even seh more dan 2 wud whole evening - everytime mi look roun mi si him tan up unda de tree wid wan nex plate a food inna im han [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] - mi seh why is always de wan deh weh ahve nuff mout pan de board cyaan mash ants inna real life - ah wan love still (((J-Kid)))
Mankind - mi seh wat ah man can dance!!! - im puddung some move deh yuh si im come all de way up fram della move go straight back [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img]
very nice genkleman - pleasnt man - wen u coulda get im offa de dance floor
alla de regula crew weh mi know fram lang time.... as always it was a pleasure - stawt plan de nex bash now - mi suppose fe ah lick ah week wen tings get warmer
OH LAWks - mifeget fe tell oonu how tuffy an Bloz carry mi go ah wan club afta we lef de bashment an wan bway tek set pan Bloz an she get out pan im an beat up de bway inna de club - ah mi an tuffy haffe hole har an run outta de club qwik qwik before de securioty bway coem lack har up...
still watas run deep yuh nuh - ah lang time mi nuh si some ah dem karachi move deh weh she mek pan de bway [img]/forums/images/graemlins/704555_dwl.gif[/img] - I did sarry fe him wen she done... an all de bway waan do si buy har a drinks u nuh...
anyway das all fe now - tanks agen...
Florida crew - oonu done know oonu respeck high!
Thank the Lord I'm back home in one peice..Delta Song was the bess...Pepper I won one round of the trivia contest [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Special thanks to Ensome and Mass Pressa for having me in their lovely home. [img]/forums/images/graemlins/smile.gif[/img]
Thank you Pepper for being a lovely host. The food was delicious and the atmosphere was GREAT!!!
Jazz, Tuffy, Bloz, Chayil, Jamaica Dreaming and Bim it was nice seeing you again. Tuffy and Jazz next time I'll come clubbing [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] Mi pike heel was killing me and I desperately needed fi guh ress mi feet dem. [img]/forums/images/graemlins/blush.gif[/img]
For those who I met for the first time...Compry..you are a sweet lady. J-kid, Jesus Dread, Xavier, Mankind, Kay-Kay, Magic and Green Biscuit. It was a pleasure meeting you all. It's always nice when you can finally put a face to the names.
Once again thanks for a lovely evening Pepper...mi gwaan get some shut yeye fi guh back pan di plantation a mawning.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.