Re: Ochi - My Home Sweet Home
u tell mi seh u small...or mi undastan seh u small......mi a fight mi belly miself and di belly a win so far [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
but mi coulda swear seh u a size 0...a no u did post a pickcha one time showing a small smaddy...
mind u a pose awf as Halle Berry when u really is a Berry Gordy [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
btw, u realise seh some people tink seh mi an u a fight [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
mi a go read u post , so be prepared
[img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
Originally posted by NapiHead327:
[qb] Evan, I never told you I was 'moggle thin'. Why you hatin' on the thick girls? Thick girls can model too. I never said I was a size 2. I guess the good news is you're reading the report, so I'll take the insults. [/qb]
but mi coulda swear seh u a size 0...a no u did post a pickcha one time showing a small smaddy...
mind u a pose awf as Halle Berry when u really is a Berry Gordy [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
btw, u realise seh some people tink seh mi an u a fight [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
mi a go read u post , so be prepared
[img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]