<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">yuh mean seh yuh still dehya a try fi kareck de I? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img] </div></div>
let it not be said dat i gave up pon de i .. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
u know,wen mi fuss look, mi tink is wen u come rung di curve pass di turnoff up to CHerry an tek dat turn pass dem condos a di corna an go up Norbrook...u know wen u tun leff pass Bob Andy house an come rung fi go pass Shawtwood so reach Manor Park...it look like eida area....is funny how it a get hazy considering a deh so mi use fi deh almost everyday ...but den neighbourhoods change even doah dem no change [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: evanovitch</div><div class="ubbcode-body">u know,wen mi fuss look, mi tink is wen u come rung di curve pass di turnoff up to CHerry an tek dat turn pass dem condos a di corna an go up Norbrook...u know wen u tun leff pass Bob Andy house an come rung fi go pass Shawtwood so reach Manor Park...it look like eida area....is funny how it a get hazy considering a deh so mi use fi deh almost everyday ...but den neighbourhoods change even doah dem no change [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif[/img] </div></div>
unno cyan tandeh a guess guess, mi was goin poas de inside but unno chng mi mind [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]b4 dem jus injie de pik dem, dem waan track mi ppl dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Emperah_dahJah</div><div class="ubbcode-body">unno cyan tandeh a guess guess, mi was goin poas de inside but unno chng mi mind [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img]b4 dem jus injie de pik dem, dem waan track mi ppl dem [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] </div></div>
how close to di ave weh stawt wid 'Hope----' uppa Russell Heights....gi mi a clue no star....mi best fren from school use to live pon dat...come no star...dis yah guessing game nice fi real
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.