(((bbr))) how tings girl yes as dem say mi a nyam life DWL
(((iluvsomeweh))) girl see mi ya [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/scareyuh.gif[/img] caw a long time mi nuh go dem ways deh an dis time we get fi drive everyweh...no sah dem tings not nice
(((sistacaf))) how yu doin yu knoh wat mi problem is not enuff time just a day or a night here and there an since mi not driving its all up to de man...yu knoh in Ochie mi mek sure we go eat a de jerk centre and walk bout dung town for Mothers to de top a look fi commers. DWL nat a one
(((loops))) girl nuh gwaan so yu knoh how long mi neva have dis mount a attention, de man lub mi yu see [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif[/img] DWL, de hail up is saka mi come a dese people yaad an mi nuh waan dem fling mi an mi bangarang outta de gate,yu nuh see DWL....weh BND deh, she still bout
(((QK))) yu knoh dis man have to meet yu yu knoh, saka every time mi say mi frien him say QK....like a yu one mi knoh....kissteet, girl him tek mi pon a vacation, rasta, mi a tell yu...wah see mi, den mi loose one suitcase pon plane so a soso skirt mi inna, saka mi mean an nuh waan buy no clothes, any way yu knoh him did happy bout dat...till mi star wear fi him shorts dem...kibba mi mout, yes chile mi squeeze inna dem fi real....mek a show yu, ok mi will upload some so wait....den girl...yu woulda neva believe...ok mi will tell yu lata inna report [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img]
(((Nanook))) mi way up nawt frien how yu doin girl, tink bout yu often
(((Seveen))) how yu doin girl long time nuh chue....yes mi good nawn some a fi yu good life DWL
(((Annshan))) wah yu up to girl long time nuh see ^5
(((nancyj))) my friend how yu doin, come draw seat an tell mi bout yu, i miss yu how de g/baby and de dawta an yu, an yu move an an an..... cho dis chat to mi man
(((OcheeHeart))) girl girl yu see mi a yu teach mi all mi knoh yu knoh so how yu like de teaching DWL, oh girl i will post more promise, not too close up doh to protect mi fall apart body [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70388-shameonyou.gif[/img]
(((MsO))) a wah yu a say there is a limit now ongle 25 [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img] blowow,cha mi mite nuh badda den [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70459-lyad.gif[/img]
saka mi a post de site go dung pon mi...kissteet [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif[/img]
tanks baby's but mi an yu knoh dat a nuh chew DWL
ok here we go
Another year already,time to go to Ja again. You know life really should not be taken lightly, no sah, caw who woulda knoh this is where i would be in my life, no planning could predict dis.
ok lets go back a little first,
Feb 24/07 man not a nice day....
'baby,baby....come here,
'wat is it,'
'time fi we plan we vacation'
'ok,wen we goin'
'mi nuh knoh,soon doh,and by de way....de boys waan go to,'
mi was [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shocked.gif[/img] so perplex...., i love dese boys...really not boys men,livin there own lives a graphic artist,and architect,a chef and an animation artist
well, mi love dem boys God knoh but to be together on vacation, \0/ mi nuh knoh....so mi walk weh [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img], how will we be with each other, for 2 weeks day in day out...mi need prayer fi real.
Kingsman say, 'missus,wah rang wid yu, dem love yu anyway so dat a nuh nutting....get ova dat'....easier said than dun \0/
week later, the boys call they all can only go for 1 week...so we can go the week before or stay a week later....Kingsman get on the ball, its cheaper for us to go one week earlier, ok book it March 31...here we come...the boys will come on the 7th all the better we get to go set things up, the car,sleepin and such eight of us in Ja.
Ring....ring...'hello','G2','yes', 'we have a job interview for you', 'ok,will be there'.
mi get dress fast, (this is 2 weeks before we leave) i know i will not get it, so i did not mind...yu knoh wen yu want something fi so long, but knoh a nuh fi yu...anyway. Interview went well, they said, 'you got the job,can you start Monday [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] 'oh my....yes...yes' all vacation outta mi head...
mi say mi dance driving home, bus though de door....Kingsman,Kingman guess wah....mi get de jab' [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img], him is all happy, an a hug mi up...den him say....'did yu tell dem yu goin Ja in 2 weeks.. [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] 'no i did not'.
All w/end was unbearable,run it by everyone dem say dem would tell the people, mi say no,mi waan mi fut in de door fus,show dem how mi can wuk before mi tell dem...[wat yu dont knoh, is that last year i gave up this job interview to go to Ja. wont do that again, applied again an dem tek almost a year to call mi again]...
Monday mi go wuk, loved it all i think it could be and more...mi walking on clouds....got home, 'hi baby,' fus ting outta him mout...'yu tell dem' mi go inna kitchen...get some wata...look roun pon him, mi say, 'no it was no de rite time to tell dem'. him walk weh,not a wud to mi [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img]....after supper mi decide mi will talk to him,mek him see mi point....
'Boo, yu know if i tell them and they say no, i will not go to Ja. caw mi waan de job more'... dat neva sit well with him, 'wat yu mean an loose de money' 'yes, even if i have to pay you for the ticket'..."Rasta" a now him vex...if yu knoh mi man, him nuh even want mi fi wuk worse fi tell him mi a go pay bak...but it came out so fast,cho....well its the worse nite we have had in our relationship,fi real...go wuk nex day...mi go home to mi adda house...did dat till Thursday, Kingsman nuh ask nutting bout de job an mi nuh say a wud.
Friday mi say, well win or loose,mi goin to say someting to them...first mi must tell yu mi love mi boss she is de best, we hit it off instantly, well is she did interview mi, but mi never did knoh is mi boss yet.
i got her attention at about 8am,tell her i want to talk to her...told her,we had booked our vacation before the job, but really wanted the job so did not mention it, its for 2 weeks....she said she will talk to her boss and get back to me on Monday....annada w/end of ice [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smirk.gif[/img]
well yu knoh (((loops))) is not really a fut yu knoh,but i have never been one to be souly dependent pon a man, a fi him life style tek money so mi betta shape up [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/704555_dwl.gif[/img]
(((natty))) its just a ole ooman rambling honey
(((Jkid))) be still mi foolish hart, man like yu mek mi mind sin [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] how yu doin baby...well yu knoh mi is still a babe a learn bout dis love ting, so mi a tread lightly
<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: grandma2</div><div class="ubbcode-body">
(((Jkid))) be still mi foolish hart, man like yu mek mi mind sin [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70361-embarassed.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img] how yu doin baby... </div></div>
so me come roun de right time den. great to see you, me miss yu bad e. wa bout de ride now? yu know how long me na nyam dukuna? [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bannana_purple.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/birthday.gif[/img]
ohhhhhh (((((GrandMa))))) dis story good!!! me wan hear what u boss say [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek2.gif[/img] well me know what she said, me juss wan you fe write evryting!!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif[/img]
(((((G2)))be sharing the love!! [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70409-waytogo.gif[/img] CAN YOU dig it [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yahoo.gif[/img]
yu knoh mi did rite one long sinting an lass it cha man...kissteet
well we up again, mek mi tell unno some more
(((Milo))) mi tall glass a niceness, how i miss yu
(((suk))) mi a saka yu come an mi come why de board nuh level [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70402-thinking.gif[/img] [img]/forums/images/%%GRAEMLIN_URL%%/70456-eyebrows.gif[/img] miss yu girl yu knoh mi will cook fi yu anytime
(((Jkid- Vi))) stay tune
yu knoh (((Roots))) a saka yu mi post da picha deh yu knoh DWL....it was not all de same trus mi....but most a it was like dat
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.