Re: Miss JA.COM INTANET SUSS...
LAwd X, mi did tink di same ting.
Jazzy yuh so talented. **Lawd ah cyaa wait fi Chewsday** [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]
Originally posted by -X-:
[qb]Its official.. My wife is banning mi from the Internet.. Especially Ja.com.
[img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
DWL@ Jazz.. and you did say ME noh have no sense. Jah know dem people ya pon JA.com can put together a show and go pon tour.Jazz mi sista trust mi, yu have talent!
Mi especially love how yu capture the board personalities to the T. (do da SABRE thing deh again... I`M A NATURALLY AVERAGE/PETITE WOMAN. (SIZE 9-10 HEIGHT 5,5 WEIGHT 150 – My mere presence commands respect and most men gravitate to my ambiance – there is no way you can win over ME .... ROFLOL!.. Jah si unno good nuh rathid! That one fi go inna di history books.. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
[qb]Its official.. My wife is banning mi from the Internet.. Especially Ja.com.
[img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img]
DWL@ Jazz.. and you did say ME noh have no sense. Jah know dem people ya pon JA.com can put together a show and go pon tour.Jazz mi sista trust mi, yu have talent!
Mi especially love how yu capture the board personalities to the T. (do da SABRE thing deh again... I`M A NATURALLY AVERAGE/PETITE WOMAN. (SIZE 9-10 HEIGHT 5,5 WEIGHT 150 – My mere presence commands respect and most men gravitate to my ambiance – there is no way you can win over ME .... ROFLOL!.. Jah si unno good nuh rathid! That one fi go inna di history books.. [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img] [/qb]
Jazzy yuh so talented. **Lawd ah cyaa wait fi Chewsday** [img]/forums/images/graemlins/wink.gif[/img] [img]/forums/images/graemlins/laugh.gif[/img]